Homecinema

LG tovert de huiskamer om in een thuisbioscoop (ADV)

Rijke kleuren met een ruime kijkhoek

Op zoek naar een LCD-tv die plezier biedt voor heel de familie? Een uitstekende keuze voor film, sport en gaming? Dat is precies wat LG NanoCell-tv’s te bieden hebben. De NanoCell-technologie gebruikt nanodeeltjes om onzuivere kleuren weg te filteren uit de RGB-basiskleuren. Het resultaat zijn sprankelende kleuren en een zeer ruim kleurbereik. Zo tover je de huiskamer om in een echte thuisbioscoop en krijgen je spelervaringen een nieuwe dimensie. Het IPS-paneel garandeert bovendien een zeer ruime kijkhoek zodat heel de familie van dat prachtige beeld geniet, ook wie niet recht voor het scherm zit.

Geniet altijd van prachtige HDR-beelden

De LG NanoCell-tv’s ondersteunen HDR10, HLG en Dolby Vision. De rijke kleuren en hoge helderheid zorgen voor een meeslepende HDR-ervaring. En daarvoor hoef je niet alle lichten uit te doen. Dankzij AI Brightness past de tv de weergave van het beeld aan op basis van de hoeveelheid omgevingslicht. Hij verhoogt slim de helderheid van het hele beeld, waarbij donkere tinten een extra zetje krijgen. Zo zie je zelfs bij veel omgevingslicht nog heel wat schaduwnuances. De tv is bovendien uitgerust met  Dolby Vision IQ, deze uitbreiding van Dolby Vision past de helderheid, kleur en contrast van Dolby Vision-beelden aan op basis van de lichtomstandigheden.
 

Slimme beeldtechnologie

Het hart van de NanoCell-tv’s is de Alpha7 Gen 3 Processor. Die zorgt ervoor dat je optimaal geniet van het beeld, ongeacht wat je kijkt en in welke omstandigheden je kijkt. AI Picture zorgt voor slimme upscaling van al je content. Het werkt ruis weg, scherpt detail aan en maakt snel bewegende actiebeelden mooi vloeiend zodat je de actie perfect kunt volgen. De processor herkent zelfs automatisch (*) of je kijkt naar film, sport, animatie of ander beeldmateriaal en optimaliseert de beeldverwerking op basis daarvan.

*: enkel voor Dolby Vision HDR content.

Verkrijgbaar in een ruime keuze schermformaten

De LG NANO916-reeks is uitgerust met een Full Array Dimming achtergrondverlichting. Die staat garant voor uitmuntend contrast door de zones van de achtergrondverlichting onafhankelijk van elkaar te dimmen. Dit model beschikt bovendien over twee HDMI 2.1-aansluitingen en twee HDMI 2.0-aansluitingen. De NANO916 is beschikbaar in 55 inch (1.099 euro), 65 inch (1.499 euro), 75 inch (2.199 euro – 200 euro cashback), en zelfs een indrukwekkende 86 inch (3.999 euro – 300 euro cashback).

Zoek je een iets meer budgetbewuste versie, kies dan voor de LG NANO866-reeks. Die maakt gebruik van een Edge LED-achtergrondverlichting met Local Dimming, en beschikt over vier HDMI 2.0-aansluitingen. De NANO866 is beschikbaar in 49 inch (899 euro – 75 euro cashback), 55 inch (999 euro – 100 euro cashback) en 65 inch (1.399 euro – 100 euro cashback). De cashbacks zijn geldig tot 26/12.

Geef het geluid een flinke boost!

Film is meer dan beeld alleen, de soundtrack bepaalt net zo goed als het beeld de sfeer. Kies voor een bijpassende LG soundbar bij je NanoCell-tv om de filmbeleving compleet te maken. Een soundbar die ook je sportwedstrijden en gamesessies een stevige boost geeft. En die je laat genieten van prachtige muziek.

In samenwerking met Meridian Audio

Meridian Audio is een klinkende naam in de audiowereld. De Britse fabrikant, opgericht in 1977, is bekend voor zijn hoogperformante audio- en videocomponenten. De soundbars van LG worden mede door hen ontworpen. Meridian Audio staat in voor het ontwerp van de luidsprekers en behuizing en levert geavanceerde digitale signaalverwerkingstechnologie die briljante geluidskwaliteit en een brede, ruimtelijke audio-ervaring leveren.
 

Je zit midden in de actie

Ken je het bioscoopgevoel waarbij het geluid werkelijk van alle kanten op je af lijkt te komen? Dat kan ook in je woonkamer. LG soundbars zijn klaar voor Dolby Atmos en DTS: X, de nieuwe surroundformaten waarbij het geluid ook van boven je komt. Dankzij de opwaarts gerichte luidsprekers kaatst de soundbar het geluid via het plafond naar je toe.

Perfect in elke opstelling

Omdat elke kamer een andere akoestiek en andere afmetingen heeft, gebruiken de soundbars van LG AI Sound Tuning. Een korte test van amper 15 seconden bepaalt de optimale configuratie van de soundbar in jouw woonkamer. AI Sound Tuning werkt zo kleine vervormingen in het geluid weg en garandeert een optimale audio-ervaring in elke opstelling.

Klaar voor audio in de beste kwaliteit

De LG-soundbars zijn uitgerust met HDMI eARC (Enhanced Audio Return Channel). Deze HDMI 2.1-feature maakt het mogelijk om de beste studiokwaliteit audio van je tv naar de soundbar te sturen. Geniet van lossless formaten zoals Dolby Digital True HD of DTS HD Master Audio, en de nieuwste audioformaten zoals Dolby Atmos of DTS:X.
 

Kies de soundbar die bij je past

De DSN8YG werd bekroond met de EISA Soundbar Award 2020-2021. Het is een 3.1.2 kanaals-soundbar met draadloze subwoofer, en een totaal vermogen van 440 Watt. Hij beschikt over twee HDMI 2.1-aansluitingen (1x in, 1x uit). Optioneel kan je hem uitbreiden met draadloze surroundspeakers. De DSN8YG kost 699 euro.

Wil je in een keer voor het volledige pakket gaan, kies dan de DSN11RG. Deze 7.1.4 kanaals-soundbar met draadloze subwoofer wordt geleverd met draadloze surroundspeakers, en beschikt over een totaal vermogen van 770 Watt. Hij is uitgerust met drie HDMI 2.1-aansluitingen (2x in, 1x uit). De DSN11RG kost 1.499 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.