Homecinema

Winactie: doe mee en maak kans op een Philips 43PUS7304 televisie!

**************************
DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN EN DE WINNAAR IS DE HEER ROELOF KAMPING UIT EMMEN | NL

**************************

De afgelopen weken hebben drie gezinnen de nieuwste lcd led tv van Philips getest. Deze Televisie, beter bekend als The One to Watch, heeft van alledrie de gezinnen een zeer positieve beoordeling gekregen en daarom is het goed nieuws dat we er een mogen weggeven.

Beantwoord de vraag in dit artikel en jij maakt kans op een 43-inch Philips 43PUS7304 televisie!

Philips The One to Watch

Hét model waar Philips dit jaar op focust is de The One to Watch, oftewel de PUS7304. Dit is dé tv voor consumenten die geen specificaties willen vergelijken of geen modelnummers naast elkaar willen zetten, aldus Philips. Deze tv beschikt over alles dat je nodig hebt voor een optimale kijkervaring, waaronder een 4K lcd-scherm met led-achtergrondverlichting, Philips-geluid, ondersteuning voor de nieuwste standaarden (waaronder Dolby Vision, Dolby Atmos en HDR10+), Android TV met Google Assistant, Amazon Alexa-integratie, Ambilight aan drie zijden en een strak design waarbij de tv op de voet gedraaid kan worden.

Doe mee en win
Wij geven samen met Philips één 43PUS7304 televisie weg. Jij kunt er kans op maken door de volgende vraag te beantwoorden. Het antwoord vind je in onze testpanel review round-up.

Waarmee overtuigde de Philips PUS7304 de kleine Elyza Faustin pas echt?

  1. Our Planet
  2. Spongebob
  3. Baby Shark

Weet jij het antwoord? Dan kun je het antwoord via het onderstaande formulier insturen. De winnaar wordt op 9 augustus willekeurig gekozen uit alle goede antwoorden. Wij nemen na die datum zo snel mogelijk contact op met de winnaar.

[link type=”article” id=”165668″ target=”_blank” name=”Actievoorwaarden en spelregels”]

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.