Homecinema

ADV: Creëer jouw eigen homecinema met de ultieme soundbar en tv

Soundbar voor 3D bioscoopgeluid

Meeslepend geluid is onmisbaar voor jouw thuisbioscoop. Soundbars zijn de oplossing om 3D bioscoopgeluid in huis te halen. Ze komen in alle soorten en maten om bij jouw interieur te passen. En goed nieuws; Sony heeft op dit moment een cashback-actie lopen, waarbij jij tot €150 kan ontvangen bij de aankoop van een Dolby Atmos soundbar! De actie geldt voor drie soundbars; de HT-ST5000, HT-ZF9, en de HT-X8500.  

De HT-ST5000 zorgt voor een driedimensionaal geluid, waarbij de hele kamer gevuld wordt met een overweldigend bioscoopgeluid. Door de speciale front surround-technologie heb jij geen achterspeakers nodig om te zorgen dat geluid vanuit beide kanten op je af komt. Zo kun jij van jouw film genieten, zonder overbodige apparatuur in jouw kamer.

De HT-ZF9 is een compacte soundbar met een geweldige filmaudio, door de vertical surround engine. Dit is één van Sony’s nieuwste geluidtechnologieën, waarbij de soundbar geluid positioneert in een verticale ruimte. Hierdoor ervaar je een geweldige multidimensionaal geluid.

De HT-X8500 geeft jouw kamer een bioscoopsfeer met geïntegreerde subwoofers die zorgen voor een diep basgeluid. Met de home theatre-modus wordt je midden in de film gezet omdat het geluid zich om u heen verplaatst. 

De beste tv voor je thuisbioscoop

Televisies zijn de afgelopen jaren flink geïnnoveerd met uiteenlopende nieuwe technieken. Maar welke tv is het beste voor jouw thuisbioscoop? OLED -schermen bevatten miljoenen zelf verlichtende pixels die afzonderlijk worden geactiveerd of uitgeschakeld. Dit zorgt voor een unieke kijkervaring waarin het verschil tussen licht en donker sterk vergroot wordt. Daarnaast zijn OLED-schermen, zoals van de Sony A8 Series, elegant en dun, zodat jij jouw aandacht op het scherm houdt. Ideaal voor spannende films. 

Tegenwoordig hebben Smart tv’s een ruim aanbod aan apps, waarbij jij jouw favoriete film kan uitzoeken. Met de Netflix Calibrated Mode op een Sony tv kan je genieten van Netflix Originals met dezelfde beeldkwaliteit als op een studiomaster. Daarnaast zijn smart tv’s eenvoudig te bedienen met speciale knoppen en spraakbesturing. Hierdoor kun jij binnen no-time aan jouw film beginnen. 

De soundbar-actie van Sony loopt voor aankopen tot en met 3 januari 2021. De cashback claim kan worden ingediend tot en met 2 februari 2021.

Dit artikel is geschreven in opdracht van Sony. 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.