Niet gecategoriseerd

EISA Hi-Fi Awards 2023-2024

De Expert Group Hi-Fi omvat diverse stereoproducten, zoals platenspelers, versterkers, luidsprekers en meer. Welke de beste zijn in hun categorie en voor 2023-2024 een EISA Award krijgen ontdek je in dit artikel. Onderaan de pagina vind je bovendien de pagina’s met de prijzen voor de Home Theatre Audio en Home Theatre Video expertgroepen.

EISA Awards

De EISA Awards erkennen nieuwe producten die de meest geavanceerde technologieën combineren met hoogst aantrekkelijke functies en eren deze als de beste in hun klasse. De prijzen worden toegekend in een samenwerking van 60 internationale tijdschriften en websites voor consumentenelektronica in 29 landen en zijn een goed ijkpunt voor degenen die de nieuwste hifi-modellen zoeken. In de Expert Group HI-FI is FWDMagazine.be / FWD Magazine deelnemend lid van EISA. Jamie Biesemans, die je natuurlijk kent als auteur van onze titels, is verantwoordelijk voor die categorie. De EISA Awards zijn voor de 41ste keer uitgereikt. Zoals elk jaar gebeurt dat op 15 augustus, eind september volgt er een formele ceremonie die dit jaar in Ascot in het Verenigd Koninkrijk plaatsvindt. Dit aan de vooravond van de UK Hi-Fi Show Live.

EISA Awards 2023-2024: HI-FI

Onderstaand het complete overzicht met winnaars uit de expertgroep HI-FI. Van de apparatuur die we in het afgelopen jaar al getest hebben vind je uiteraard een linkje naar de betreffende review. In de loop van de zomer vind je tot slot van alle prijswinnaars in deze categorie een uitgebreide recensie op onze website.

EISA STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2023-2024

MoFi SourcePoint 8
Hoewel MoFi Electronics een relatieve nieuwkomer is op de luidsprekermarkt, spreekt uit de uitstekende prestaties van de SourcePoint 8 een grote ervaring. De retro-styling van dit standmountmodel verbergt dat het een uiterst modern ontwerp is. Het maakt gebruik van de nieuwste coaxiale drivertechnologie van de bekende ingenieur Andrew Jones en is zorgvuldig gemodelleerd om een soepele full-range prestatie te leveren. In combinatie met een goede versterker biedt de SourcePoint 8 een indrukwekkende, meeslepende luisterervaring die geschikt is voor zowel kleine als middelgrote kamers. Ondersteund door een stevige bas van de 200 mm (8 in) woofer/middentoner en aangevuld met heldere hoge tonen is dit is een technisch innovatieve luidspreker – en nog stijlvol ook.

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2023-2024

Bowers & Wilkins 703 S3
De indrukwekkende bas, de hoge tonen en het samenhangende geluidsbeeld getuigen van het technisch kunnen dat is toegepast bij de ontwikkeling van de derde generatie van de 700 Serie van Bowers & Wilkins. Een groot deel daarvan is afkomstig van de topklasse 800 D4 modellen van het bedrijf. Nergens blijkt dit meer dan bij de 703 S3, een slanke zuil die voor het eerst een tweeter bovenop heeft. Dit, in combinatie met een paar 165 mm Aerofoil woofers en een 150 mm Continuum conus middentoner zorgt voor een meeslepende en emotionele luisterervaring. Deze vloerstaander maakt de topprestaties van B&W toegankelijk voor meer muziekliefhebbers. De nieuwe Mokka-kleurstelling, naast de klassieke witte of zwarte opties, is ook prachtig.

Lees ook onze review van de Bowers & Wilkins 702 S3

EISA PREMIUM FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2023-2024

Perlisten R7t
Hoewel deze vloerstaander het junior model is van Perlisten’s vlaggenschip, de S7t, erft hij zoveel van het ontwerp en engineering DNA van zijn broer dat zijn premium status verzekerd is. De gepatenteerde DPC (Directivity Pattern Control) array van het bedrijf staat centraal, met een zorgvuldig geoptimaliseerd trio van mid- en tweeterunits geflankeerd door woofer/middentoners en woofers in een vierweg-ontwerp dat zowel als basreflex als gesloten kan worden gebruikt.  De R7t creëert een groots geluid dat is gebouwd op een fundament van diepe en strak gecontroleerde bastonen die naadloos overgaan in levendige middentonen en fijne hoge tonen. Deze luidspreker verdient alle lof.

EISA HIGH-END LOUDSPEAKERS 2023-2024

Wilson Audio Alexia V
De Alexia V is een goed voorbeeld van Wilson Audio’s benadering van een high-end luidsprekerontwerp. Van de op maat gemaakte drivers en kastmaterialen tot de mogelijkheden voor fijnafstelling en de reeks luxueuze afwerkingsopties. De onderste behuizing van dit driewegmodel – gemaakt van gepatenteerd V-materiaal en voorzien van 200 mm en 255 mm woofers – wordt bekroond door aparte midrange- en tweeterbehuizingen die beide instelbaar zijn voor een nauwkeurige  afstemming. De prestaties van de Alexia V kunnen daarom worden aangepast aan elke omgeving en de luisterervaring is magnifiek: groots in schaal, voortreffelijk in detail en volledig los van de luidsprekers zelf. Samengevat in één woord? Subliem.

EISA WIRELESS BOOKSHELF LOUDSPEAKERS 2023-2024

KEF LSX II
Voor deze tweede generatie upgrade van de met een EISA Award bekroonde LSX luidsprekers heeft KEF de functionaliteit uitgebreid met extra USB-C en HDMI ARC ingangen en een nieuw draadloos bedieningsplatform dat wordt geleverd via een fantastische app. Gebruik deze laatste om door streamingdiensten te navigeren, tussen bronnen te schakelen en toegang te krijgen tot uitgebreide EQ-instellingen, en geniet vervolgens van de krachtige en soepele prestaties van de LSX II. De kleine kast met baspoort aan de achterkant is voorzien van KEF’s op maat gemaakte Uni-Q array, waarvan de tweeter en bas/middenunits afzonderlijk worden aangestuurd door klasse D versterkermodules. De LSX II is verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren en kan een compleet hifi-rack vervangen – en klinkt net zo goed!

Lees ook onze review van de KEF LSX II

EISA WIRELESS ON-WALL LOUDSPEAKERS 2023-2024

System Audio Silverback 1
De Silverback 1’s bewijzen dat voor een indrukwekkende geluidskwaliteit niet altijd grote vloerstaanders nodig zijn. Ze maken gebruik van hun positie op de muur om een spectaculaire, basrijke geluidsweergave te produceren. De tweewegluidsprekers van System Audio, met hun geweven zijden koepeltweeter en 133 mm mid/woofer, zijn ongeveer zo groot als een A4-tje, waardoor ze ideaal zijn voor kleinere woonkamers of omgevingen waar een ingehouden stijl vereist is. Versterking aan boord, prestatieverbeterende DSP en compatibiliteit met System Audio’s WiSA-kabelvrije Stereo Hub maken het gebruiksvriendelijke karakter van de Silverback 1 compleet. Deze goed uitziende wandmodellen kunnen net zo goed muziek afspelen als het geluid van tv’s upgraden en ze spelen groots…

EISA WIRELESS FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2023-2024

Dynaudio Focus 50
Door gebruik te maken van bewezen drivertechnologieën uit Dynaudio’s high-end Confidence- en Contour-luidsprekers, in combinatie met de krachtige ingebouwde versterking van Pascal, levert de drieweg Focus 50 muziek met een superieure dynamiek en kracht. Een WiSA-verbinding van hoge kwaliteit tussen de luidsprekers en Dirac Live voor ruimtecorrectie dragen bij aan deze ongeëvenaarde prestaties. Een breed scala aan bronnen wordt ondersteund, van streamingdiensten en Roon tot de hardware die is aangesloten via analoge en digitale ingangen. De Focus 50 is een compleet muzieksysteem dat de voordelen van actieve luidsprekers laat zien – je hoeft alleen maar een netsnoer aan te sluiten en te kiezen uit de vier prachtige afwerkingsopties.

EISA HEADPHONES 2023-2024

Meze Audio 109 PRO
Voor een bedrijf dat bekend staat om zijn luxueuze en bekroonde isodynamische hoofdtelefoons, is de 109 PRO iets anders voor Meze. Het is een open-back ontwerp met 50mm dynamische drivers. Toch bewijzen de prestaties het aanpassingsvermogen van de fabrikant: met zijn mooie combinatie van een gedetailleerde geluidsweergave en een strakke, gecontroleerde bas is de 109 PRO een superieure hoofdtelefoon die geschikt is voor alle soorten muziek. Met een akoestisch slim ontwerp dat is opgebouwd rond oorschelpen van zwart walnotenhout en een slank, lichtgewicht frame ziet hij er ook geweldig uit. En dankzij de elegante zelfinstellende hoofdband en de velours oorkussens is luistercomfort gegarandeerd.

EISA STREAMER 2023-2024

iFi Audio NEO Stream
De NEO Stream van iFi Audio functioneert als een DAC en als een digitaal transport en maakt indruk met zijn veelzijdigheid en met zijn audio-prestaties. De ingebouwde conversie verwerkt bestanden tot 768kHz PCM en DSD512, of ze nu gestreamd worden vanaf een thuisnetwerk, geïntegreerde service of aangesloten harde schijf. De digitale uitgangen variëren van optisch tot I²S. Dergelijke brede mogelijkheden, plus de app-bediening en filterselectie, maken de NEO Stream onweerstaanbaar zowel voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een eenvoudig te gebruiken systeemuitbreiding, als voor rusteloze hifi-knutselaars. Een compact, futuristisch ontwerp, dat verticale of horizontale installatie ondersteunt, draagt bij aan de aantrekkingskracht van een apparaat dat veel duurdere rivalen overtreft.

EISA DAC 2023-2024

Ferrum Audio WANDLA
De WANDLA is weer een schot in de roos van het Poolse Ferrum Audio. Deze innovatieve DAC/voorversterker, bijgenaamd ‘The Convertor’, gaat een stap verder dankzij de combinatie van een ESS Sabre DAC-chip, aangepaste DSP en analoge elektronica op maat. De prestaties zijn super. Muziek van elk genre wordt natuurgetrouw weergegeven en zit boordevol details. De Dynamic Digital Filtering bevat filters van het gespecialiseerde softwarehuis Signalyst en biedt opties om de luisterervaring te verfijnen. Wil je de prestaties van de WANDLA nog verder verbeteren? Voeg dan de met een EISA Award bekroonde HYPSOS toe als externe voeding voor een nog betere geluidsweergave.

EISA DIGITAL PLAYER 2023-2024

Volumio Rivo
De slanke en stijlvolle Rivo is een van de drie nieuwe apparaten die Volumio heeft gelanceerd en waarop de gelijknamige software van het bedrijf draait. De Rivo is gericht op het leveren van digitale streams van hoge kwaliteit aan je DAC of geïntegreerde versterker, zonder complicaties. Het is een indrukwekkend huwelijk tussen goed ontworpen hardware en de bewezen Volumio-software, waarmee je je eigen muziekbibliotheek kunt streamen, bestanden van USB-opslag kunt afspelen en door de talloze streamingopties kunt bladeren. De opmerkelijke flexibiliteit van de software, inclusief de mogelijkheid om extra functionaliteit (inclusief DSP) toe te voegen via plugins, is net zo aantrekkelijk als het vermogen van de Rivo om het beste uit je gekozen DAC te halen.

EISA HIGH-END CD PLAYER 2023-2024

Hegel Viking
Deze CD-speler van het Noorse merk heeft een onverbloemd puristische aanpak en is er op gericht om de laatste druppel prestatie uit je CD-collectie te persen. Daartoe heeft Hegel een AKM-gebaseerde DAC-stage van hoge kwaliteit en een volledig gebalanceerde analoge uitgang ontworpen die elk gevoed worden door aparte voedingen. De eigen SoundEngine technologie onderdrukt ook digitale jitter. Het hoogwaardige geluid van de Viking, dat perfect past bij de nieuwste voor/vermogensversterkerontwerpen van Hegel, moet je horen: het is helder, driedimensionaal en oorspronkelijk, waardoor lange luistersessies een absoluut genot worden. De uitstekende bouwkwaliteit en het superieure gebruiksgemak maken deze CD speler nog aantrekkelijker.

EISA TURNTABLE 2023-2024

Thorens TD 204
Deze draaitafel met een aantrekkelijke prijsstelling is een brug tussen de instapmodel draaitafels en de high-end modellen van Thorens en is bedoeld voor vinylliefhebbers die op zoek zijn naar een alles-in-één oplossing. Dit met behoud van de mogelijkheid om te kunnen opwaarderen. Uitgerust met een eigen ‘J-vormige’ toonarm, Audio-Technica MM cartridge en een geïntegreerde phonotrap – plus elektronische snelheidsregeling – is de TD 204 een echte plug-and-play oplossing. De TD 204 heeft een prima geluidskwaliteit en een uitstekende snelheidsstabiliteit. Bovendien kan de ingebouwde phono-voorversterker ook worden afgeschakeld, zodat de TD 204 perfect is voorbereid op toekomstige upgrades van cartridges en externe phono-voorversterkers.

EISA VINYL SYSTEM 2023-2024

Pro-Ject T2 W
De T2 W is een gewaagde poging om analoog vinyl afspelen te combineren met digitaal gemak. Pro-Ject slaagt daar met verve in. De platenspeler heeft riemaandrijving, een 9 inch aluminium toonarm en een  Sumiko MM cartridge plus een elektronische snelheidsregeling. De geïntegreerde draadloze module waarmee eigenaars hun muziek kunnen streamen naar netwerkluidsprekers en hifi-systemen tilt de T2 W naar een nog hoger niveau. De ‘Pro-Ject Control’ app maakt de setup en bediening eenvoudig, met opties zoals verliesvrije 48kHz/24-bit FLAC output en automatische streaming wanneer je de naald op de plaat laat zakken. Het draaien van platen en het integreren daarvan in een ‘modern’ systeem is nog nooit zo eenvoudig geweest.

EISA INTEGRATED AMPLIFIER 2023-2024

NAD C 3050
Van buiten is de C 3050 een eerbetoon aan NAD’s vroegste ontwerpen met zijn getrouwe vintage styling, maar in alle andere opzichten is dit een door en door moderne geïntegreerde versterker met een ‘alles kan’ benadering. Het vermogen van 2x100W wordt geleverd door klasse D versterkers en de aansluitmogelijkheden omvatten HDMI eARC, een speciale MM phono ingang en meer. Sluit de optionele NAD BluOS-D kaart aan en de functionaliteit wordt uitgebreid met superieure streamingopties (inclusief app-bediening en multiroom compatibiliteit) plus Dirac kamerkalibratie. En terwijl de vooruitstrevende technologie een indrukwekkende geluidskwaliteit levert, kun je je ogen de kost geven met de grote VU-meters van de C 3050.

Lees ook onze review van de NAD C 3050

EISA BEST VALUE STREAMING AMPLIFIER 2023-2024

SVS Prime Wireless Pro SoundBase
Slimme functies en krachtige versterking komen samen in de Prime Wireless Pro SoundBase van SVS. Met een pittig geluid en gebruiksgemak – voeg gewoon je eigen luidsprekers toe en je kunt aan de slag. Deze compacte alles-in-één versterker is scherp geprijsd, maar heeft veel aandacht voor detail. Hij biedt aptX HD ondersteuning bij het streamen via Bluetooth, aansluiting voor een televisie via HDMI eARC, hi-res muziekweergave via de DTS Play-Fi app (of een van de vele andere streamingopties) en bedieningsopties zoals een fysieke afstandsbediening en Google/Siri/Alexa voice. In een competitieve prijsklasse onderscheidt deze zeer flexibele versterker zich positief.

EISA COMPACT STREAMING AMPLIFIER 2023-2024

Bluesound POWERNODE EDGE
Dankzij het indrukwekkend slanke chassis dat aan de muur kan worden gemonteerd, kan de POWERNODE EDGE vrijwel overal worden geïnstalleerd.  Deze compacte vormfactor wordt aangevuld met een uitgebreide functionaliteit. Deze slanke ‘voeg gewoon luidsprekers toe’ versterker wordt bediend via de intuïtieve BluOS-app van Bluesound en heeft toegang tot streamingdiensten, internetradio en muziekbestanden vanaf een netwerk of USB-opslag.  Met aansluitingen zoals HDMI eARC en tweeweg Bluetooth wordt de veelzijdigheid nog verder vergroot. Het geluid, geleverd door ingebouwde versterking en met hi-res audio-ondersteuning, is indrukwekkend. Gebruik de POWERNODE EDGE als een discrete versterker in een standalone opstelling of combineer deze met andere BluOS-apparaten om een multiroom muzieksysteem te vormen.

EISA STREAMING RECEIVER 2023-2024

Yamaha R-N2000A
Japans vakmanschap en hifi-traditie worden gecombineerd met geavanceerde digitale technologie om ervoor te zorgen dat Yamaha’s R-N2000A streaming receiver zowel verbluffend als innovatief is. Het vintage-geïnspireerde voorpaneel heeft traditionele VU-meters en aanraakgevoelige bedieningselementen. Deze worden aangevuld met een stijlvol OLED-display om te helpen navigeren door de overvloed aan functies. Yamaha’s uitstekende MusicCast app biedt streamingopties en multiroom-functionaliteit, maar er zijn ook ingangen voor een TV,een draaitafel en FM-radio. Onder de motorkap levert Yamaha’s beproefde versterkertechnologie een muzikale en verfijnde prestatie met een gedetaileerd, breed en diep geluidsbeeld. Met Yamaha’s YPAO kamercorrectie presteert deze versterker in elke kamer optimaal.

EISA HIGH-END INTEGRATED AMPLIFIER 2023-2024

Musical Fidelity Nu-Vista 800.2
Deze geïntegreerde vlaggenschip versterker neemt de vorm en functie van zijn zeer gerespecteerde voorganger over terwijl het prestaties en esthetische verbeteringen laat zien. Door de combinatie van solid-state eindversterking met een nuvistor gebaseerde input en driver stages biedt Musical Fidelity’s hybride een best-of-both worlds geluid: vloeiend en muzikaal met rijke soundstaging, maar ook heerlijk agressief en gewichtig wanneer dat nodig is. Deze 2x330W versterker kan elke luidspreker aan die zijn pad kruist, terwijl het vernieuwde display op het voorpaneel de bediening eenvoudig maakt. De Nu-Vista 800.2 is een fantastische aanvulling op het topassortiment van Musical Fidelity en een must voor elke muziekliefhebber.

EISA HIGH-END STREAMING AMPLIFIER 2023-2024

Hegel H600
De H600 van Hegel met een verbeterde digitale trap rond een nieuwe DAC-chip en netwerkkaart is een waardige opvolger van de spectaculaire H590 streaming versterker die vijf jaar geleden werd bekroond met een EISA Award. De op maat gemaakte SoundEngine 2 foutonderdrukkende technologie van het bedrijf levert een geluid met een overvloed aan details en controle, geholpen door een uitgebreid herontworpen voorversterkertrap die een organische, eerlijke en meeslepende prestatie garandeert. Alle soorten luidsprekers zijn welkom, dankzij de enorm krachtige ‘2x303W’ uitgang van de H600. Naast de LAN-poort bevat de H600 digitale ingangen op USB-B (384kHz/32-bit; DSD256), drie optische en twee coaxiale aansluitingen. Esthetisch aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is dit vlaggenschip een tour de force.

EISA HIGH-END HEADPHONE SOLUTION 2023-2024

dCS Lina System
De Lina van dCS is een prachtige toevoeging aan het high-end headfi-landschap en bestaat uit een netwerk-DAC, een hoofdklok en een analoge hoofdtelefoonversterker. Deze zijn allemaal gebouwd volgens dezelfde hoge standaard en zijn ontworpen om netjes gestapeld te worden. De Lina DAC, het kloppende hart van het systeem ondersteunt gestreamde en bedrade digitale bronnen tot 384kHz/DSD128 en maakt gebruik van dCS’s bewezen RingDAC technologie om muziek met opmerkelijke helderheid en detail tot leven te brengen. De volledig gebalanceerde versterker heeft de kracht en punch om zelfs met de meest veeleisende hoofdtelefoons te werken. Interoperabiliteit tussen de units wordt geregeld door de ‘Power Link’. DCS’s Mosaic Control app biedt muziekselectie, upsampling/filter keuze en nog veel meer.

EISA HIGH-END HEADPHONES 2023-2024

Yamaha YH-5000SE
De YH-5000SE is een spectaculaire terugkeer naar de high-end hoofdtelefoonarena voor een van de pioniers van de planair-magnetische technologie en met een afkomst die teruggaat tot Yamaha’s befaamde HP-1 uit de jaren 70 van de vorige eeuw. Het moderne ontwerp en de constructie van deze ultralichte over-ear hoofdtelefoon is verbluffend. Van de drukgeregelde open-behuizing tot de keuze uit twee eersteklas materialen voor de oorkussens. Maar het zijn de dynamische prestaties en het gevoel van detail en intimiteit die je de adem zullen benemen. Er is veel concurrentie in het topsegement voor hoofdtelefoons, maar Yamaha’s nieuwe vlaggenschip is zonder twijfel een kracht om rekening mee te houden.

**Combined Award with Mobile Devices Expert Group**
EISA PREMIUM WIRELESS HEADPHONES 2023-2024

T+A Solitaire T
Het is een uitdaging om audiofiele technologie te verwerken in een mobiele, draadloze hoofdtelefoon, maar met de slimme Solitaire T slaagt T+A daarin. Het is een luxueuze en lichte set die uitstekende ruisonderdrukking biedt en prestaties levert die kunnen wedijveren met bekabelde ontwerpen. De sleutel tot de aantrekkingskracht is de veelzijdigheid: een aparte ESS DAC ondersteunt een HQ luistermodus. De high-spec Bluetooth chipset is compatibel met aptX HD en er zijn ook USB-C en analoge aansluitingen. De gesloten oorschelpen bevatten 42mm dynamische drivers en zijn verbonden zijn met een aluminium frame. Prachtige zwarte en witte kleuropties zorgen ervoor dat de Solitaire T net zo duurzaam als stijlvol is. Je kunt dit beschouwen als een triomf van technologie en geluid.

Lees ook onze review van de T+A Solitaire T

EISA MOBILE DAC 2023-2024

iFi Audio GO pod
Dankzij iFi Audio’s GO pod hebben liefhebbers van high-end in-ears met kabels eindelijk een alternatief voor mainstream ’true wireless stereo’ ontwerpen. Dit nieuwe systeem bestaat uit twee slimme, aanraakgestuurde adapters die comfortabel achter het oor passen en rechtstreeks worden aangesloten op de IEM’s van jouw keuze – industriestandaard 2-pins en MMCX-connectoren worden meegeleverd, andere zijn verkrijgbaar als optionele extra’s. Een prima DAC/hoofdtelefoonversterker is ingebouwd in elke ‘pod’ om zelfs de meest veeleisende in-ears aan te sturen. De brede ondersteuning voor Bluetooth codecs (inclusief aptX Adaptive en LDAC) garandeert een brede inzetbaarheid. Zelfs de GO pod case die de zeven uur de batterijen van de adapters oplaadt, is slim – in alle betekenissen van het woord!

**SAMEN MET HOME THEATRE AUDIO**
EISA LOUDSPEAKER SERIES 2023-2024

KEF R Series
Technologieën die ontwikkeld zijn voor de duurdere KEF-luidsprekers, waaronder de nieuwste generatie Uni-Q driver met metamateriaal absorptietechnologie (MAT), vormen de basis voor het ontwerp en de prestaties van de verbluffende R-serie. Deze serie bestaat uit zeven modellen, waaronder vloerstaanders, staande luidsprekers, middenluidsprekers en surround-opties met Dolby Atmos en is geschikt voor zowel thuisbioscopen als hifi-liefhebbers. Of de luidsprekers nu worden gebruikt voor muziek of films, er is een dynamisch, gedetailleerd en opwindend natuurlijk geluid dat gecontroleerde, diepe lage tonen combineert met sprankelende hoge tonen. En met de verschillende kleuropties, waaronder speciale edities voor de R3 standmount en R7 tower, passen deze prachtige behuizingen helemaal bij je interieur.

EISA POWERED STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2023-2024

Klipsch The Sevens
Dit actieve boekenplank-/standmountmodel ontleent zijn ontwerp aan de ‘Heritage’-luidsprekers van het Amerikaanse merk en combineert dit met vooruitstrevende specificaties. Het resultaat is een pakket dat opvalt door zijn styling, functieset en prestaties. De tweeters met tractrix hoorns en 165 mm woofer/middentoners worden aangedreven door maatwerk DSP en krachtige interne versterking. De Sevens hebben een stevige bas, grootschalig en boordevol details, en kunnen worden afgestemd op persoonlijke smaak via de intuïtieve Connect app van Klipsch. Uitgebreide connectiviteit, waaronder HDMI ARC, USB-B, Bluetooth, analoog (incl. MM phono), plus de mogelijkheid om hi-res muziek af te spelen tot 192kHz/24-bit, zorgt ervoor dat dit een systeem is dat klaar is voor alles!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *