Geluid

Drie nieuwe Bluetooth-speakers van LG

LG introduceert, niet toevallig vlak voor IFA 2016, een serie nieuwe Bluetooth-speakers. De drie nieuwe modellen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en moeten zorgen voor “de ideale audio-oplossing”.

De nieuwe PH2 en PH4 zijn vooral gericht op gebruik buitenshuis. Ze zien er dan ook goed stevig uit, zijn waterbestendig en komen met een handige ‘strap’ om ze eenvoudig mee te kunnen nemen. Beide speakers zijn bovendien van 360 graden geluid en een Bass Boost, voor als je net wat meer laag zoekt. Omdat de PH4 groter is dan de PH2 is daar ruimte voor twee passieve radiatoren die ervoor moeten zorgen dat de bas boost niet nodig is.  De batterij van de PH4 gaat zo’n tien uur mee, die van de PH2 een uur of vier minder.

De PH3 lijkt, naast het voortbrengen van geluid, ook een andere functie te hebben. De speaker is namelijk voorzien van een lamp met vijf verschillende kleuren. De ingebouwde lamp suggereert dat dit model vooral bedoeld is voor indoor-gebruik, waarbij je hem bijvoorbeeld als nachtlampje kunt gebruiken. De batterij van de PH3 gaat ongeveer tien uur mee.

De nieuwe Bluetooth-speakers zijn alledrie voorzien van een aux-in om ook Bluetoothloze apparaten aan te kunnen sluiten. Prijzen en technische details zijn nog niet bekend, maar we verwachten daar rond de IFA meer over te horen.   

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.