Mobile

Sony hint naar nieuwe Xperia

Het afgelopen weekend lekte er een teaser online die aangeeft dat Sony bezig is met een nieuwe Xperia smartphone. De teaser promoot de aankomende Bond-film SPECTRE en laat vast weten dat de geheim agent in de film een nog onbekende Xperia krijgt.

De afbeelding werd naar buiten gebracht door gsmarena.com. Het apparaat wordt aangekondigd als de Xperia 5 met het teken voor het cijfer 5 nog onleesbaar gemaakt op de afbeelding. Er wordt al druk gespeculeerd dat het mogelijk zou gaan om de Xperia Z5, aangezien het laatste vlaggenschip van de Xperia-serie de Z4 was, maar momenteel is nog niets bevestigd. Wel geeft de teaser aan dat hij gemaakt is voor James Bond.

Verschillende geruchten die onlangs naar boven kwamen geven aan dat Sony vermoedelijk in september de Z5 officieel zal aankondigen. De specificaties van de Xperia Z5 zijn nog niet bekend, maar er wordt eenzelfde Omnibalance-design, Snapdragon 820-chip met 4 GB aan werkgeheugen en een 4500 mAh-accu verwacht. Hij zou, geheel in James Bond-stijl, mogelijk ook een vingerafdrukscanner gaan krijgen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.