Mobile

HTC kondigt Desire 626 smartphone aan

HTC heeft het mid-range-toestel Desire 626 aangekondigd voor de Benelux. Vanaf 1 september moet de telefoon hier op de markt verschijnen. De prijs is nog onbekend, maar verwacht wordt dat hij voor rond de 250 euro verkocht gaat worden.

De HTC Desire 626 beschikt over een 5 inch scherm met een HD-resolutie van 1280 x 720 pixels. Hij heeft een opslagcapaciteit van 16GB dat verder uit te breiden is via MicroSD. De telefoon is voorzien van een 8 megapixelcamera achter, en een selfiecamera van 5 megapixels. De gekozen processor is een Qualcomm Snapdragon 210. De 200-serie is de goedkoopste serie van Qualcomm. Het gaat om een quadcore-chip met een kloksnelheid van 1,2 GHz.

Tot slot is er 2GB aan werkgeheugen aanwezig en ondersteunt het toestel 4G. HTC brengt het toestel in twee kleuren op de markt, namelijk blauw en donkergrijs. Hij zal voorzien zijn van Android 5.1 en HTC Sense 7. Het toestel werd aan het begin van dit jaar al geïntroduceerd op de Aziatische markt. Hoewel er nog geen prijzen bekend zijn gemaakt wordt er gespeculeerd over een omgerekende adviesprijs van ongeveer 250 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.