Beeld

Logitech beschermt iPad met Logi BLOK

Logitech presenteert een nieuw label met beschermende cases voor de iPad: de zogenaamde Logi BLOK-familie bestaat uit de Logi BLOK Protective Shell, de Logi BLOK Protective Case en de Logi BLOK Protective Keyboard Case. Zelfs als je ze van grote hoogte laat vallen moeten ze schadevrij blijven.

De rechte hoeken van de verschillende BLOK-cases beschikken namelijk over een extra absorberend polymeer om de iPad optimaal te beschermen, daar waar dat het meeste nodig is; in de hoeken. De absorberende polymeren structuur ondersteunt en buigt met de iPad mee wanneer deze op de grond valt. Hierdoor kan de iPad volgens Logitech een val weerstaan vanaf 1,80 meter hoogte op een ondergrond hard als beton.

De Logi BLOK Protective Shell voor iPad Air 2 en alle modellen van de iPad mini is een beschermende case die het scherm tegen krassen beschermt. De BLOK Protective Shell moet zorgen voor een optimale bescherming en tegelijkertijd aanvoelen alsof er geen case om de iPad zit. De Logi BLOK Protective Shell wordt vanaf augustus geleverd in de kleuren zwart, rood/paars en blauwgroen/blauw en heeft een adviesprijs van 39,99 euro.

De Logi BLOK Protective Case voor iPad Air 2 biedt dezelfde bescherming tegen vallen als de Logi BLOK Protective Shell, maar beschikt ook over een ‘any angle’-houder waardoor de iPad in elke gewenste positie geplaatst kan worden binnen een hoek van 50-graden. Hiermee kun je je iPad op elke plek neerzetten. De Protective Case is vanaf augustus verkrijgbaar in het zwart, rood/paars en blauwgroen/blauw voor een adviesprijs van 69,99 euro.

De Logi BLOK Protective Keyboard Case voor iPad Air 2 dient als een beschermende case voor het lezen of surfen op het web. Met de 'any-angle'- houder kunnen gebruikers handsfree content op de iPad bekijken. Dankzij het draadloze, aan en af te koppelen toetsenbord, dat tevens als bescherming van het scherm fungeert, kun je typen. Het toetsenbord is verder voorzien van een speciale rij iOS-sneltoetsen. De Logi BLOK Protective Keyboard Case is vanaf augustus verkrijgbaar in het zwart en blauwgroen/blauw voor een adviesprijs van 129,99 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.