Geluid

Nieuwe lichting Star Wars-hoofdtelefoons onderweg naar ons sterrenstelsel

Na de eerste lichting koptelefoons met Star Wars-thema’s die vorig jaar al het levenslicht zagen, slaan SMS Audio en LucasFilm opnieuw de handen ineen voor een tweede set. De hoofdtelefoons zijn allemaal in de stijl van een bepaald personage (of een bepaalde machine!) uit de Star Wars-saga. Ze waren al te zien op de CES in Las Vegas en moeten later dit jaar op de markt verschijnen.

Dit keer kun je kiezen voor de good guys in de vorm van R2D2 en Chewbacca of overstappen naar de darkside met een Tie Fighter en Darth Vader. Elke koptelefoon heeft uiteraard een uniek design, het leer van het Vader-ontwerp komt bijvoorbeeld in "imperial black", terwijl de Chewbacca-koptelefoon verschijnt in "Wookie brown", maar allemaal maken ze gebruik van passieve noise cancellation, enhanced bass en op maat gemaakte 40 MM Drivers.

SMS Audio, het merk van rapper 50 Cent, moet de prijs van de hoofdtelefoons nog bekend maken. De nieuwste film waar het allemaal betrekking op heeft is uiteraard Star Wars Episode VII: The Force Awakens dat eind 2015 in de bios zal verschijnen. Bekijk hieronder de eerste trailer en lees een portretje van regisseur JJ Abrams bij onze collega's van Filmpjekijken.com.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.