Mobile

Nieuwe iPhones vanaf 9 oktober te koop

Na een initiële lancering in een bescheiden aantal landen, komt de iPhone 6s en 6s Plus op 9 oktober naar de Benelux. Uithangbord bij de nieuwe modellen is onder meer 3D Touch en de Live Photos-functie. Er komt ook een nieuwe kleur, roségoud, naast de bestaande goud, zilver en spacegrijs.

De nieuwe iPhones werden op 9 september voorgesteld en verschillen op eerste zicht niet veel van hun voorgangers. Maar onder meer door het gebruik van een nieuwe aluminiumlegering en nieuwe softwarefuncties is er toch wel veranderd. Meer daarover lees je in ons verslag van de oorspronkelijke presentatie.

De Phone 6s zal verkrijgbaar zijn voor een aanbevolen winkelprijs van 749 euro voor het 16-GB model, 859 euro voor het 64-GB model en  969 euro voor het 128-GB model. De grotere iPhone 6s Plus met 5,5 inch Retina HD-scherm zal verkrijgbaar zijn voor een aanbevolen winkelprijs van 859, 969 of 1.079 euro, naargelang het model (16, 32 of 128 GB). 

Belgen zullen voor het eerst een iPhone kunnen reserveren om op te halen in de nieuwbakken iPhone Store, die twee weken geleden opende in Brussel. Die optie was er al langer in Nederland.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.