Geluid

Nieuw: Philips Fidelio M2L

In de Fidelio-lijn van Philips is een nieuwe hoofdtelefoon geïntroduceerd: de M2L. Deze high-end headset met dac en versterker is direct aan te sluiten via de Lightning connector en verenigt 24-bits (48kHz) omzetting en versterking in de koptelefoon.

Door de directe verbinding met de Lightning connector heb je geen last van crosstalk of ruis. De koptelefoon combineert namelijk onderdelen die audiofielen zullen aanspreken. Denk dan aan een goed afgestelde hoge bandbreedte en neodymium drivers van precisie. "Dit zorgt dat deze koptelefoon de ideale partner is voor welk iOS-apparaat dan ook," zegt Pascal van Laer, Headphones Business Leader van Gibson Innovations, het muziek- en lifestylemerk dat Philips Fidelio in huis heeft. "Het is tevens onze eerste koptelefoon die je direct in de laadconnector van je iOS-apparaat steekt." 

Het model komt in een ‘normale’ variant en een uitvoering met active noise cancelling. Voor de muzikale prestaties heeft de M2L koptelefoon 40mm high magnetic intensity neodymium speaker drivers, die moeten zorgen voor een brede dynamiek. Het akoestische closed-back ontwerp isoleert het geluid, wat zorg moet dragen voor een gecontroleerde en dynamische bas, voor details in de muziek.

De Philips Fidelio M2L hoofdtelefoon is per direct beschikbaar en kost € 279.99. Meer informatie en de specificaties van de geïntegreerde dac en versterker vind je op de website van Philips.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.