Geluid

Marmitek maakt subwoofers draadloos

Voor mensen en die geen plek hebben onder hun tv, of gewoon geen zin meer hebben in een wirwar van draden, komt Marmitek met een nieuw apparaatje waarmee je je subwoofer draadloos kunt maken. Plaats hem vanaf nu dus waar je maar wil.

Een subwoofer levert omni-directioneel geluid lwaardoor hij op bijna elke plek in je luisterruimte goed tot zijn recht komt. Vaak zetten gebruikers de goedkopere varianten in een hoek en de duurdere varianten op plekken waar meer ruimte is. Ook belangrijk voor de ideale positie zijn het soort audio en de fysieke mogelijkheden in je woonkamer. Met deze zogenaamde Marmitek Subwoofer Anywhere 635 kun je nu makkelijk verschillende posities uitproberen.

Het apparaat werkt volgens het plug & play principe: je sluit de zender aan op je surround set en de ontvanger op je subwoofer. Beiden dienen uiteraard voorzien te worden van stroom. Vervolgens wordt het geluid automatisch doorgestuurd. De Subwoofer Anywhere 635 werkt met elk merk actieve subwoofer. Het apparaat ligt momenteel al in de schappen en wordt verkocht voor een adviesprijs van 69,95 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.