Beeld

Lezersactie: test (en win!) een Ultra HD-tv van Philips

Vandaag starten we op FWD met een lezersactie die je absoluut niet mag missen. In samenwerking met Philips geven we namelijk tien van onze bezoekers de kans om een gloednieuwe Ultra HD-tv van het merk thuis te testen! Eén van de tien mag de tv zelfs houden.

Tien gelukkige lezers zullen een 55PUS7600/12 thuisgestuurd krijgen om in huiselijke kringen uit te proberen. En dat is nog niet alles, want één van de tien winnaars mag de televisie uiteindelijk zelfs houden. De 55PUS7600/12 is uitgerust met alle functies die in de toekomst de standaard gaan worden, dus hij staat sowieso garant voor nog vele jaren kijkplezier.

Uiteraard is de 55PUS7600/12 als Ultra HD-tv helemaal klaar voor de aanstormde 4K resolutie. Met deze UHD resolutie geeft de tv het beeld liefst 4 keer scherper weer dan normale Full HD televisies. De Ambilight-techniek verkleurt daarbij ook de wand naast en boven de tv mee in de kleur van het beeld. En hij speelt ook nog eens al je 3D-films af.

Het Android besturingssysteem brengt op gemakkelijke wijze functies als live tv, apps en internet samen op het apparaat. Via de DVB-S tuner ontvang je satellietbeelden, zonder het gebruik van een externe decoder. De local dimming techniek zorgt voor de allerdiepste zwartkleuren, terwijl ook Micro Dimming Pro wordt ingeschakeld voor het beste contrast.

Wil je de tv in huis halen en kijken wat hij allemaal kan? Ben jij bereid om hem eens aan de tand te voelen en je bevindingen vervolgens met ons te delen? Klik dan snel door naar onze aanmeld-pagina om je motivatie door te sturen. Er zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden betreffende onder meer je kijkomgeving, maar ook daarover lees je meer op onze aanmeld-pagina.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.