Geluid

Fresh ’n Rebel komt met Caps koptelefoon

Fresh ’n Rebel presenteert de Caps hoofdtelefoon, ook verkrijgbaar als draadloze variant. De nieuwe on-ear hoofdtelefoons maken deel uit van het Fresh ‘n Rebel-assortiment met lifestyle-producten. Ze moeten een rijk geluid combineren met een diepe bass en een uniek design.

De Caps Headphone heeft een afneembare krulsnoer en biedt een ruim bereik en flexibiliteit. Met de 90° audio-aansluiting is de connector extra compact en moet deze bescherming bieden tegen het per ongeluk buigen van de kabel. De kabel is uitgerust met een geïntegreerde microfoon en afstandsbediening, om zo handsfree te kunnen bellen of muziek af te spelen zonder dat je het apparaat uit je zak hoeft te halen. Het closed-back design moet ervoor zorgen dat ook tijdens het luisteren op drukke plekken de geluiden uit de omgeving buiten worden gehouden.

De draadloze variant maakt via Bluetooth verbinding maakt met telefoons, mp3-spelers en andere apparaten. Hij heeft een geïntegreerde, oplaadbare batterij waarmee je 5 uur moet kunnen luisteren. De hoofdtelefoon is voorzien van een afneembare krulsnoer. Hiermee kunnen gebruikers blijven luisteren naar hun favoriete muziek als de batterij van de hoofdtelefoon leeg is. De snoer heeft een geïntegreerde microfoon en afstandsbediening, zodat je je telefoon niet meer helemaal te voorschijn hoeft halen om een nummer te pauzeren of een oproep te beantwoorden.

De Caps Headphone en de Caps Wireless Headphone zijn vanaf augustus verkrijgbaar. Ze worden aangeboden in de kleuren Peppermint, Cupcake, Indigo, Army en Ink. De reguliere variant gaat 40 euro kosten en voor de draadloze variant ben je 60 euro kwijt.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.