Beeld

Netflix geeft update aan tv-apps

De laatste update die Netflix gaf aan haar tv-apps stamt alweer uit 2013, maar inmiddels staat de video streamingdienst weer op het punt een nieuwe wijziging door te voeren. Video's worden nu voor het selecteren al op de achtergrond afgespeeld.

De update werd in maart al aangekondigd en is de afgelopen maanden al getest onder een select groepje Netflix-gebruikers. Met de update begint de video waar je opstaat al automatisch te spelen terwijl het menu nog gewoon in beeld blijft staan. Op die manier kunnen gebruikers nog een instelling wijzigen of bijvoorbeeld besluiten een aflevering vooruit te springen als de beelden al bekend blijken te zijn.

Allemaal om het maken van je keuze nog makkelijker te maken volgens Netflix. De nieuwe update werd aangekondigd op het officiële blog van de videodienst. Sinds gisteren wordt hij wereldwijd uitgerold. Netflix spreekt over "beschikbaarheid op alle apparaten die in aanmerking komen", hoewel niet exact bekend is welke devices daar precies allemaal onder vallen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.