Geluid

Sonos Boost signaalversterker

Het is bij Sonos al een tijdje stil aan de hardware-kant. Updates voor je software zijn er genoeg, maar sinds de erg goed ontvangen Playbar kwamen er nog geen nieuwe apparaten op de markt. Daar brengt de streaming-gigant per direct verandering in, door de Sonos Boost op de markt te brengen.

De Boost is Sonos' krachtigste draadloze accessoire. Wil je je speaker in een ruimte zetten waar het wifi-signaal zwak is? (Denk: dikke muren, ver weg van de router.) Dat moet de Boost dan oplossen.

Net als bij de Bridge maakt de Boost rechtstreeks verbinding met je router. Zo creëer je een netwerk waarin al je Sonos-speakers en -componenten onderling kunnen communiceren – met tot wel vijftig procent meer draadloos bereik. Sonos: "Het blijft niet alleen bij vergroting van het bereik van je systeem. De drie interne antennes van de Boost helpen ook ruis van andere consumentelektronica onderdrukken, die normaal gesproken voor storingen kunnen zorgen."

"Luister je in meerdere kamers naar muziek, dan is een draadloze verbinding een goede optie. Maar wie zijn speakers onderdeel wil maken van zijn thuisbioscoop, heeft een Boost of Bridge nodig (of een andere component die is aangesloten op de router). Zo zijn het beeld en geluid van je tv altijd perfect in balans."

De Sonos Boost is vanaf nu verkrijgbaar voor 99 euro op www.sonos.com en via geselecteerde retailers. Meer informatie over het merk en haar volledige aanbod vind je op HiFi.nl/Sonos.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.