Geluid

Auro 3D voor Denon en Marantz

Auro-3D, het 'geluid van de toekomst' voor bioscopen en home cinema, is in opmars. Denon en Marantz laten weten met upgrades te komen om het Auro-3D multi-dimensionaal beschikbaar te stellen voor hun premium modellen AV-receivers. 

Voor Denon betekent dat een firmware-upgrade voor de AVR-X4100W en AVR-X5200W, Marantz stelt de verrijking beschikbaar voor de SR7009 en AV7702. De upgrades zijn vanaf december verkrijgbaar, tegen vergoeding.

Denon: "We zijn er trots op dat onze klanten hun AV-receivers kunnen upgraden naar Auro-3D® als extra pluspunt”, zegt Yoshinori Yamada, Global Business Team Leader Audio en Video bij D+M Group. “Het toont onze constante ambitie om ook voor bestaande producten gloednieuwe technologieën aan te bieden, waardoor we voor de trotse eigenaar waarde toevoegen.”

Marantz: “Onze filosofie bij Marantz is een geluidservaring te bieden zoals de artiest het bedoelde”, aldus Don Freeman, vice-president Global Marketing bij D+M. “Door de Auro-3D®-upgrade aan bestaande, trotse Marantz-eigenaren te bieden, maken we deze belofte waar door geheel nieuwe geluidslagen toe te voegen en nog meer waarde toe te voegen aan kostbare Marantz-producten.”

Ook Wilfried Van Baelen, oprichter en CEO van Galaxy Studios en Auro Technologies, reageert: “We zijn verheugd samen te werken met deze merken om Auro-3D® binnen handbereik van een grote klantengroep te brengen. Door uw Denon-receiver te upgraden en de Auro-3D®-hoogtespeakers bij te voegen, creëert u een ongeëvenaarde geluidservaring met hoge-resolutieaudio in elk kanaal. Dankzij ons Auro-Matic®-algoritme worden zelfs gewone stereobronnen omgezet in een ongelooflijke surround-soundervaring waarbij er optimaal gebruik wordt gemaakt van de opstelling van de Auro-speakers.”

Er wordt begin december met de upgrade-service begonnen, welke gemakkelijk thuis uitgevoerd kan worden door iedereen die in het bezit is van een Denon AVR-X4100W of AVR-X5200W, of een Marantz SR7009 of AV7702, dankzij de ingebouwde online upgradefunctie in het apparaat. Binnenkort verschijnt er meer informatie op de officiële website van Denon en Marantz. 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.