Beeld

Marmitek HDMI Anywhere

Marmitek, specialist op het gebied van audio/video-overdracht en connectiviteit, introduceert vandaag de HDTV Anywhere. De HDTV Anywhere geeft het HD-signaal van twee HD-apparaten door aan twee tv's of projectoren. De eerste TV staat bij de apparatuur, de tweede TV of projector kan overal in huis staan of hangen.

In 2009 was Marmitek de eerste partij in Europa die draadloos HDMI wist te introduceren. Vijf jaar later brengen ze onder het mom 'bereik van kelder tot zolder' full house coverage voor dat draadloze HDMI. Door diverse technieken met elkaar te combineren, wordt het nu mogelijk om een tweede tv op bijvoorbeeld je zolder te plaatsen, en het (Full HD 1080p) HDMI-signaal vanuit de woonkamer haarscherp door te sturen, zonder dat je hiervoor een extra kabel hoeft te trekken. Hoe dat werkt, zie je hieronder.

 

De Marmitek HDTV Anywhere ondersteunt alle digitale resoluties, dus zowel 480p, 576p, 720p, 1080i als 1080p. Consumenten adviesprijs is € 329,- euro incl. BTW, per direct leverbaar bij de dealers van het merk.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.