Mobile

Fresh ’n Rebel introduceert Wireless Stick voor het maken van selfies

Accessoiremerk Fresh 'n Rebel introduceert een nieuwe gadget voor je smartphone. De Wireless Selfie Stick is uitschuifbaar tot 1 meter en kan via Bluetooth worden gekoppeld aan Android- of iOS-smartphones, zodat gebruikers draadloos selfies kunnen maken met de op afstand bedienbare ontspannerknop. Ook de draaihoek kan daarbij naar hartenlust versteld worden. Het lichte en compacte design maakt de gadget bij uitstek geschikt voor evenementen, concerten en wereldreizen.

De Stick is voorzien van een geïntegreerde oplaadbare batterij van 100 mAh, waardoor het mogelijk is om maar liefst 60.000 selfies te maken met één lading. De batterij kan via de Micro-USB-poort makkelijk opnieuw worden opgeladen met de meegeleverde oplaadkabel.

Dankzij de verstelbare telefoonhouder past vrijwel elke smartphone in de Wireless Selfie Stick. De op afstand bedienbare Bluetooth-ontspanner kan worden gebruikt met smartphones waarop Android 2.3.6 en hoger of iOS 5.0 en hoger is geïnstalleerd, zodat je geen zelfontspanner hoeft te gebruiken.

Je verbindt de Wireless Selfie Stick eenvoudig via Bluetooth aan je Android- of iOS-smartphone. Vervolgens schakel je de camera-app in, schuif je de stick uit en maak je een foto met de op afstand bedienbare ontspannerknop, zonder dat hiervoor speciale apps nodig zijn.

De Wireless Selfie Stick van Fresh ‘n Rebel is nu verkrijgbaar voor 24,99 euro. Bezoek ook de website en bekijk de onlangs uitgebrachte nieuwe kleuren die Fresh 'n Rebel gaf een hun Powerbank-modellen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.