Geluid

Bowers & Wilkins T7 Bluetooth-speaker

Bowers & Wilkins heeft naast zijn gerenommeerde luidsprekerlijnen ook zeker naam gemaakt met succesvolle dockingsystemen, zoals de Zeppelin en Zeppelin Air, en in 2012 de draadloze muzieksystemen A5 en A7. Ook op het gebied van streaming via Bluetooth speelt het Britse merk mee, door de T7 te introduceren; "Onze meest draagbare luidspreker ooit".

De Bowers & Wilkins T7 markeert zoals gezegde de komst van de eerste Bluetooth-luidspreker van het merk, maar dat is niet het enige 'eerste' aan deze jongste telg van de Britten. De compacte luidspreker bevat namelijk de allereerste commerciële toepassing van de splinternieuwe Bowers & Wilkins Micro Matrix™ technologie. Gebaseerd op de Matrix structuur uit de 800 Series Diamond referentie luidsprekers – die onder andere gebruikt worden in Abbey Road Studios, red. – zorgt deze honingraatstructuur voor stijfheid van de kast en een robuust platform voor de drive-units.

Een stukje duiding vanuit Bowers & Wilkins: "De T7 gebruikt twee hoge-output drive-units om een extra dimensie te geven aan lage frequenties. Dit levert een werkelijk ongekende diepte en rijkheid op. De twee tot het uiterste geoptimaliseerde 50mm driver units zijn het resultaat van een lang evaluatieproces, uitgevoerd door een aantal van de meest kritische luisteraars ter wereld: Bowers & Wilkins ingenieurs. Het gebruik van aptX Bluetooth zorgt er bovendien voor dat geen enkel hifi-detail verloren gaat in de draadloze verbinding, wanneer u direct streamt via PC, tablet of smartphone."

De T7 is de meest draagbare luidspreker die Bowers & Wilkins tot nu toe maakte. Met zijn compacte behuizing is het apparaat speciaal ontworpen om gemakkelijk mee te nemen, en de herlaadbare batterij moet het bij normaal gebruik zo'n 18 uur vol kunnen houden.

 

Begin november beschikbaar voor € 349,-.

Www.bowers-wilkins.be

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.