Mobile

De vijf beste highend-smartphones

Het najaar van 2013 zag heel wat uitstekende nieuwe smartphones opduiken. Tijd om onze ranking van de beste telefoons van dit moment te herzien. Zo weet je meteen welk toestel de beste koop is van het moment.

Het zijn in elk geval boeiende tijden voor wie een nieuwe highend mobiel toestel zoekt. Bijna alle topmerken hebben nieuwe vlaggenschepen gelanceerd, toestellen die toch weer op een hoger niveau spelen. En dat maakt het kiezen weer wat lastig.

Interessant is dat de vroegere topper – de iPhone van Apple – niet langer de toppositie inneemt. We zien dat Sony blijft sterk presteren en stilaan toch ook een vast waarde wordt in het mobiele landschap, terwijl Samsung zijn goede toestellen steeds beter maakt. Maar de grote verrassing is toch de terugkeer van LG, die met de G2 en Nexus 5 heel sterke apparaten uitbrengt.

Voor muziekfans is het ook goed om weten dat zowel de Samsung Galaxy Note 3 als de LG G2 ondersteuning bieden voor hoge resolutie-audio én de aptX-codec, wat dus de deur openzet naar een betere audio-ervaring onderweg.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.