Geluid

CanJam Europe opent komend weekend

In het Duitse Essen – net over de grens – opent CanJam Europe komend weekend de deuren. Deze beurs staat volledig in het teken van hoofdtelefoons, met meer dan 50 aanwezige merken.

Op 21 en 22 september gaat CanJam Europe door, de eerste Europese beurs die volledig in het teken van hoofdtelefoons staat.

Meer dan 50 merken presenteren er hun nieuwste producten op het vlak van headfi, maar ook iconische modellen die te boek staan als mijlpalen in de hoofdtelefooncultuur komen er aan bod.

Zo kondigde Sennheiser reeds aan dat het zijn opwachting maakt op CanJam met een hyperexclusieve Orpheus-hoofdtelefoon, inclusief de bijhorende buizenversterker.

Naast de bekende mainstream fabrikanten, zijn ook heel wat minder bekende hoofdtelefoonmerken aanwezig die specifiek op de high-end markt mikken. Denk daarbij aan namen zoals Audeze, Hifiman, Stax of Fostex. 

Verder is er ook aandacht voor accessoires, draagbare muziekspelers en hoofdtelefoonversterkers, waarbij opnieuw heel wat grote namen hun lekkers meebregen naar de Duitse beurs 

Leuk om weten is dat het bij CanJam Europe niet alleen gaat om 'kijken'. Bezoekers kunnen heel wat producten ook beluisteren en beleven op de beursvloer in Essen.

Voor verdere informatie kan je terecht op de website van Canjam Europe.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.