Geluid

Beste in-ears: JVC HA-FXZ200

Dit is een inner-ear hoofdtelefoon die gebruik maakt van slimme technologie met een externe bas unit die akoestisch aangesloten is op een streamduct voor het verbeteren van de basweergave zonder een impact te hebben op de midden- en hoge frequenties.

De midden-hoge frequenties worden weergegeven via twin drivers, waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van een koolstofnanotubesdiafragma en een koolstofdiafragma met sterke neodymiummagneten.

De 1,2m snoer bestaat uit zuiver koper bedekt met zilver en de 3,5 mm mini-jack is verguld. Dit resulteert in een geluid van uitzonderlijke kwaliteit met een diepe indrukwekkende bas die nooit het transparante midden-hoge bereik overstemt.

De JVC HA-FXZ200 is een zeer waardevolle upgrade van de minder goede hoofdtelefoon die bij veel mobiele apparaten geleverd wordt en zal zonder twijfel een aanzienlijke verbetering betekenen van de luisterervaring onderweg.

Dit product werd bekroond met een Mobile Panel EISA Award 2013-2014. Klik hier voor een overzicht van alle EISA-awards. FWD Magazine is lid van de EISA.

Onze bespreking van de JVC HA-FXZ200 kan je hier nalezen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.