Geluid

Beste muziek voor onderweg: Harman Kardon Onyx

Neem hem overal mee naar toe, gebruik hem overal! De Harman Kardon Onyx is een draagbare luidspreker die, waar u ook bent, een feestje op gang brengt en die altijd de juiste stemming creëert. Al uw favoriete muziek kunt u draadloos streamen vanaf uw smartphone, tablet of pc, of via DLNA, AirPlay of Bluetooth.

De Onyx heeft geen fysieke knoppen, maar een touch strip aan de bovenkant en hij communiceert met een app (iOS en Android) voor bediening. De speaker heeft 4 drivers, twee per kanaal plus twee passieve koelers die aan weerszijden gemonteerd zijn.

Hoogwaardige materialen zijn gebruikt voor de buitenkant, zoals echt leer op het achterpaneel en geborstelde metaal voor de handgreep??, die de aantrekkelijke luxe uitstraling van het systeem onderstrepen. Met de beloofde batterijduur van 5 tot 8 uur stelt de Harman Kardon Onyx u in staat om uw muziek openlijk te delen waar en wanneer u maar wilt.

Dit product werd bekroond met een Mobile Panel EISA Award 2013-2014. Klik hier voor een overzicht van alle EISA-awards. FWD Magazine is lid van de EISA.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.