Mobile

Beste consumentensmartphone: Huawei Ascend P6

De Ascend P6 is slank en mooi en een van de dunste smartphones ter wereld met een diepte van slechts 6,18mm bij een gewicht van slechts 120 gram. De voorkant bestaat bijna geheel uit glas en het scherm is 4,7 inch met een resolutie van 1280×720 pixels dat zelfs bediend kan worden met handschoenen aan.

De Ascend P6 draait op Android 4.2 op Huawei's eigen 1,5 GHz quad-core processor met 2 GB RAM geheugen. De 8-megapixel, naar achteren gerichte camera heeft een autofocusfunctie en legt video vast met Full HD-resolutie, terwijl de 5 megapixel camera aan de voorkant uitermate geschikt is voor zelfportretten.

Een welkome toevoeging aan Android is de Ascend P6 Huawei’s gebruikers interface genaamd 'Emotion UI' die onder andere beschikt over panorama opname en gezichtsherkenning. Al met al is de Ascend P6 een verrassend goed uitgeruste smartphone tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Dit product werd bekroond met een Mobile Panel EISA Award 2013-2014. Klik hier voor een overzicht van alle EISA-awards. FWD Magazine is lid van de EISA.

Klik hier om onze bespreking van de Huawei Ascend P6 te lezen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.