Geluid

BeoPlay A9 nu verkrijgbaar in Scandinavische tinten

De B&O BeoPlay A9 was al een opmerkelijk toestel. Naast de klassieke kleuren is hij nu ook verkrijgbaar in aflopende tinten van rood, blauw en groen die de Scandinavische zomernachten evokeren.

De BeoPlay A9 is een actieve speaker die je zich via Airplay of DLNA van de nodige deuntjes bedient. De gigantische schijf, meer meubel dan luidspreker, neemt een prominente plaats in in je woonkamer. Daarom kies je hem in een bijpassende kleur natuurlijk. Aanvankelijk was dat rood, wit, zwart, groen, bruin en zilvergrijs.

B&O lanceert nu de Limited Edition Nordic Sky. Een nieuwe set covers en poten waarmee je de tinten van een Scandinavische zomernacht in huis haalt. De drie uitvoeringen weerspiegelen drie verschillende fases van de avond/nacht.

B&O A9 Dawn

Twilight (Schemering) is uitgevoerd in aflopend blauw, eikenhouten poten en blauwe voeten. Dusk (Nacht) heeft een aflopend rode cover, walnotenhouten poten en roze stelvoeten. Dawn (Dageraad) is uitgevoerd in aflopend groen, beukenhouten poten en grijze voeten.

De review van de BeoPlay A9 vind je hier.

De BeoPlay A9 Nordic Sky Edition kost 1999 euro. Heb je al een A9 in huis en wens je enkel het accessory pack, dan is de prijs 199 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.