Beeld

Review: Popcorn Hour A-200

De behuizing in goedkoop plastic is in elk geval een stapje terug ten opzichte van vroegere modellen. Onderhuids blijkt de A-200 echter een geavanceerd toestel met tal van mogelijkheden
te zijn, dat werd voorzien van een frisse interface die echter niet steeds even vlot navigeerbaar blijkt met de afstandsbediening.

De A-200 blinkt echter uit in mogelijkheden. Zo kan je voor elk audioformaat afzonderlijk instellen of dit gedownmixed moet worden of ongewijzigd naar een versterker moet worden
gestuurd. Popcorn Hour voorziet zelf reeds in internetradio, tal van video- en fotoportalen, Bittorrent en zelfs een Twitter-client.

Ook de gebruikersgemeenschap op www.mspsite.com draagt z’n steentje bij met extra toepassingen die draaien op de A-200.

De A-200 gaat op ons testparcours nergens zwaar uit de bocht. Wel merken we dat SMI- en SUB/IDX-ondertitels niet worden weergegeven, terwijl dit laatste formaat volgens de specificaties wel ondersteund zou worden. Wanneer we een ogg-muziekbestand willen afspelen, duurt het, in tegenstelling tot bij andere audioformaten, een tiental seconden voor de muziek start.

Wat ons echter het meeste stoort aan dit toestel is de ventilator, die naar onze mening best een paar decibel stiller had mogen zijn.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.