Beeld

Review: Patriot Box Office

De Patriot Box Office is duidelijk op dezelfde leest geschoeid als onder andere de Apacer AL670, en bevat ook de Realtek RTD1073-chip. De Box Office huist echter in een fraaie aluminium behuizing die nog plaats biedt aan een optionele laptopschijf (2,5 inch).

In de interface ruimt de carrousel van Apacer plaats voor een overzichtelijk, gemakkelijk navigeerbaar menu, maar ook hier gooit de afstandsbediening niet echt hoge ogen.

De USB-poorten zijn verdeeld over de voor- en achterzijde van het toestel; een componentuitgang is niet aanwezig. De Box Office omvat een bittorrentclient, maar standaard is deze niet in de interface aanwezig. De installatie ervan behelst een omslachtige procedure waar zelfs een computer aan te pas komt.

Ook bij dit toestel kunnen we weinig of niets aanmerken op de media-ondersteuning; ook deze Patriot bijt enkel op de allerzwaarste videobestanden zijn tanden stuk. Aangezien je zulke bestanden echter zelden in de praktijk zal tegenkomen, tillen we hier niet zwaar aan.

Het leukste aan deze speler vinden we echter de prijs: slechts 88 euro. Hiermee is dit één van de goedkoopste deelnemers aan deze test, en hoewel een internetportaal en internetradio ontbreken, biedt deze speler ruim voldoende mogelijkheden voor het afspelen van alle denkbare bestanden via het thuisnetwerk.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.