Geluid

Marmitek streamt muziek met Bluetooth

Draadloos muziek streamen kan perfect via Bluetooth, als de afstand tussen zender en ontvanger niet al te groot is. Helaas is het aantal stereosystemen met ingebouwde Bluetooth-ontvanger erg beperkt.

Dat probleem omzeilt Marmitek met de nieuwe BoomBoom 75, een Bluetooth-ontvanger die op elk audio-apparaat aangesloten kan worden.

Volgens Marmitek zou zo'n tachtig procent van de smartphonebezitters muziek die op de telefoon opgeslagen staat graag beluisteren door de speakers van de hifi-installatie. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan, als je liever niet wil jongeleren met extra kabeltjes.

Marmitek past daar een mouw aan met de BoomBoom 75, een universele Bluetooth-ontvanger. De BoomBoom kan op elke muziekinstallatie worden aangesloten en fungeert als doorgeefluik voor muziek die via een Bluetooth-verbinding wordt gestreamd. 

Een prettig vooruitzicht voor tablet- en smartphonebezitters, die maximaal acht verschillende Bluetooth-apparaten draadloos kunnen verbinden met de BoomBoom 75. Voor de verbinding met de stereo-installatie staat een 3,5 millimeter plug in.

De Marmitek BoomBoom 75 Bluetooth-ontvanger is verkrijgbaar voor 34,95 euro. Meer informatie en verkoopadressen vind je terug op www.marmitek.com.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.