Beeld

Crestron bouwt docks voor de iPad

Je droomt van een slim-wonen oplossing van Crestron, maar beschikt niet over het benodigde budget? Begin met een iPad-dock van de fabrikant en je haalt alvast het logo in huis.

Crestron is een dijk van een naam in de wereld van home-automation en domotica, maar om er producten van in huis te halen moet je beschikken over een behoorlijk ruim budget. Logisch ook, want het gaat in de meeste gevallen over oplossingen op maat, en die vragen nu eenmaal om extra centen.

High-end dock
Een van de nieuwste Crestron producten kan echter van pas komen bij elke iPad-eigenaar: de P-Idock-pad. Toegegeven, de naam vinden we wat ongelukkig gekozen, maar het docking station in glossy wit zou alvast niet misstaan op ons keukeneiland.

Terwijl het de batterij van de iPad oplaadt kan je er allerhande Crestron-toepassingen mee besturen, of je eigen muziekbibliotheek mee bedienen als je geen Crestron-systeem in huis hebt.

Nog chiquer is het In-wall dock for iPad waarmee je het kleinood naadloos aan de muur hangt. Om ook hier netjes een stroomtoevoer te voorzien zal je wat breek- en plakwerk moeten verrichten, maar het resultaat zal er wellicht niet minder om zijn.

Voor je naar de plaatselijke elektroshop holt, toch nog even dit: Crestron-producten koop je bij geselecteerde deaelers die je vindt via de contactgegevens op de website van de fabrikant.

Reserveer ook alvast een budget van 460 euro voor de tafeldock of 780 euro voor het inbouwexemplaar. Beide komen later in 2010 op de markt – je hebt dus nog even de tijd om te sparen.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.