FWD Magazine

FWD Magazine 99 is nu beschikbaar!

Er ligt weer een nieuw nummer van FWD Magazine in winkel. In deze editie vind je de gebruikelijke lading reviews die de belangrijkste producten in de diepte bekijken. De nieuwe OLED C3-generatie van LG bijvoorbeeld, of de fonkelnieuwe Bowers & Wilkins 805 D4 Signature. Geïnteresseerd in draadloze oordoppen? Je bent niet de enige, want deze producten gaan als zoete broodjes over de toog. Maar welke zijn de beste? Dat lees je in het dossier True Wireless-oortjes. Mis dan zeker niet de primeurtest van de PerL Pro’s van Denon, met innovatieve technologie die je oren objectief meten.

In dit nummer krijg je bovendien een volledig overzicht van de nieuwe EISA Awards. Welke soundbars, tv’s, AV-receivers, platenspelers, versterkers en andere AV-producten zijn volgens de EISA-jury de beste van het jaar? In nummer 99 ontdek je welke producten de nieuwe referenties zijn én waarom.

Als slimme technologie het wijndrinken ontmoet, wat krijg je dan? Een wijnkast met heel wat handige functies! In dit nummer kijkt onze smarthome-expert Martijn een duurder maar ook geavanceerd model van ATAG. Mét Vivino-integratie. Maar werkt het ook echt?

De redactie trok daarnaast naar de plechtige opening van het Audio Expert-kasteel, een uniek project om de allerbeste hifi- en home theatre-oplossingen in knap kader te presenteren. Wie we daar tegen het lijf liepen? Wat dacht je van Dan Pidgeon, de CEO van McIntosh. In nummer 99 lees je ons verslag van een eerste ontdekkingstocht doorheen het kasteel en een interview met de grote baas van het merk met de blauwe VU-meters. Meer leesvoer?

We spraken in de zomer met Quartz AV, invoerder van subexperts JL Audio, over het nut van een of twee subwoofers bij een stereo-opstelling. Ja, zelfs bij grote vloerstaanders houdt het steek, zoals we ontdekten tijdens een luistersessie met de exclusieve (en gigantische) DALI KORE-torens bij Audio TV Centrum in Eindhoven.

In FWD Magazine nummer 99 vind je verder nog reviews van de Onkyo TX-RZ50, de Thorens TD 204, de True X-soundbar van Yamaha, Philips 55OLED808, Panasonic TX-MZW2004 en de KEF R3 met META-technologie. Niet te missen dus!

FWD Magazine: abonneren en losse verkoop

FWD Magazine 97 bevat uiteraard nog veel meer! Ga hem dus snel halen of bestel hem hier. Wil je in de toekomst als eerste het magazine ontvangen zodat je in alle rust reviews en achtergronden kunt lezen? Neem dan een abonnement en krijg FWD Magazine in je brievenbus aangeleverd! Of kies voor een digitaal abonnement. Zo mis je echt niets! Een los nummer kopen kopen kan natuurlijk ook!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *