Redactie

FWD Magazine #83 ligt nu in de winkel

Weet je niet welk formaat van televisie bij je woonkamer past? Ons explainer over kijkafstand laat je de beste keuze maken voor de meeslependste ervaring. En terwijl je aan het shoppen bent voor een nieuw scherm, check dan zeker de reviews van de Q95T van Samsung en de Panasonic TX-55HZW984/HZ980. Heb je een prima tv-toestel maar stelt het smart-gedeelte niets voor? Dan is de vergelijkende review van de Apple TV 4K en de Chromecast met Google TV ongetwijfeld iets voor jou. Of hoe je voor een prikje je kijkervaring helemaal moderniseert.
 
Op audiovlak staat FWD83 propvol reviews, met als blikvanger de primeurtest van de T+A HA200 en Solitaire P. Met een prijskaartje van 11.000 euro is dit hoofdtelefoonsysteem niet voor iedereen weggelegd, maar het is wel ‘endgame’. De KEF LS50 Wireless II is dan weer een draadloos luidsprekersysteem dat je geluidskwaliteit op het hoogste niveau biedt én veel gebruiksgemak. We testen in dit nummer ook de GoldenEar Triton Two+ (vloerstaanders met ingebouwde actieve subs), de Devialet Gemini-oortjes, de Volumio Primo en de LG DSN11RG-soundbar met Atmos. Denk je aan inbouw?  We testen ook de Anthem MDX-16, een meerzoneversterker/audiomatrix met kamercorrectie per ruimte.
 
Verder vind je in FWD Magazine nummer 83 nog een update over de werken aan het Smart Living Project, waarbij we een heuse woning bouwen én slim maken. Iets om te lezen? Hier is het!
 
Kortom, het nieuwe nummer van FWD Magazine staat weer garant voor heel wat leesplezier. Het nieuwe FWD Magazine ligt nu in de winkels. Wil je in de toekomst altijd als eerste het nieuwe FWD-nummer ontvangen, zonder dat je naar buiten moet hollen? Maak dan nu een account aan, neem een abonnement en krijg het in je brievenbus aangeleverd! Koop hier een los nummer.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.