Redactie

FWD Magazine #84 nu verkrijgbaar

In FWD Magazine #84 ontdek je weer massa’s diepgaande reviews en uitgebreide achtergronden over de belangrijkste trends en technologieën. Overweeg je een nieuwe tv? Dan is onze uitgebreide koopgids met stappenplan perfect om je naar je ideale toestel te leiden. Daarnaast besteden we extra veel aandacht aan de nieuwe energielabels voor tv. Niet alleen vertellen deze labels nu meer dan voorheen, voor tv-makers vormen ze een enorme uitdaging. Over enkele jaren moeten die nieuwe tv-toestellen véél zuiniger worden. Als dat maar lukt…Grote televisies zijn hot, maar is projectie dan dood? Neen, die rij thuisbioscoopliefhebbers achter in de zaal hoeven niet te roepen. We weten wel dat projectors nog altijd relevant zijn. Meer zelfs, we bekijken in dit nummer twee gloednieuwe projectors van Samsung en Sony die bewijzen dat je met projectie nog altijd het grootste beeld in hoge kwaliteit krijgt. Een projectiescherm is daarbij onontbeerlijk, dus ook over dat onderwerp hebben we een explainer voorzien.

Op audiovlak kun je rekenen op een uitgebreide review van hét hypeproduct van het voorjaar: de Apple AirPods Max. Goed? Vast. Duur? Absoluut. Andere blikvangers zijn de compacte Denon Home 550 Atmos-soundbar, een test van de intrigerende nieuwe Polk Reserve-speakers en de veelzijdige Citation Amp van Harman Kardon. Designlovers: check de test van de elegante Bang & Olufsen Level.  Nu met extra duurzaamheid, laten de Denen weten.  Wie hifi liever op een klassieke manier aanpakt, mag ten slotte de reviews van de veelzijdige Arcam SA30 en de knappe Focal Aria 936 K2-luidsprekers niet missen.

Wat mag er absoluut niet ontbreken bij die film- of muziekavond? Inderdaad, een glas wijn. Onze huisoenoloog was daarom zeer geboeid door de lancering van een slimme wijnkast van Haier. De test, die lees je in FWD Magazine #84. Als je dan meer dure flessen wijn in huis haal, wil je misschien ook wel een beter slim voordeurslot. Onze smarthome-experts testen er regelmatig, in dit nummer bekijken we de Loqed Smart Touch. Een achtergrond over Thread vertelt je ook alles over dit aanstormend smarthomeprotocol. Mis ook zeker niet het vierde deel over het Smart Living Project – waarbij FWD zelf een smart home laat bouwen. Het is een heel avontuur!

FWD Magazine: abonneren en losse verkoop

Kortom, het nieuwe nummer van FWD Magazine staat weer garant voor heel wat leesplezier. Abonnees ontvangen het nieuwe FWD Magazine vanaf vandaag aan huis. Wil je in de toekomst altijd als eerste het nieuwe FWD-nummer ontvangen, zonder dat je naar buiten moet hollen? Neem dan een abonnement en krijg FWD Magazine in je brievenbus aangeleverd! Of kies voor een digitaal abonnement. Natuurlijk, een los nummer kopen kan zeker!

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.