Redactie

Meld je aan voor de eerste officiële TV Shoot-out van de Benelux

Op 21 november is het zover; dan vindt de eerste officiële TV Shoot-out van de Benelux plaats. Tijdens deze shoot-out geven we jou, onze lezer, de kans om de absolute topmodellen televisies van dit moment te testen en je uiteindelijke oordeel te vellen; wat is de beste tv van dit moment?

Wat is een TV Shoot-out?

Een TV Shoot-out is een evenement waarbij een groep mensen een aantal tv’s blind op diverse onderdelen test. Blind wil zeggen dat alle tv’s onherkenbaar zijn gemaakt. Je weet dus niet om welk merk en welk model het gaat. De tv’s staan naast elkaar opgesteld en gedurende twee sessies test je samen met de experts van FWD de televisies op belangrijke onderdelen als contrast, zwartwaarden, HDR-prestaties, snelle bewegingen en nog veel meer. Alle tv’s zijn onafhankelijk en professioneel door onze eigen experts gekalibreerd, dus wij zorgen ervoor dat de test eerlijk verloopt en geen enkele tv een duidelijk voordeel of nadeel heeft. Tijdens de test vult iedereen individueel een scorekaart in. Alle scores worden na de test opgeteld, waardoor we objectief en onafhankelijk een winnaar kunnen kronen. Natuurlijk maken we op dat moment ook bekend welke tv’s je precies getest hebt.

FWD TV Shoot-out 2019

FWD organiseert op 21 november de eerste officiële TV Shoot-out van de Benelux, waarbij we vier topmodellen oled-televisies naast elkaar zetten en jou de kans geven onderdeel uit te maken van ons testpanel. Het is een avondvullend programma, met onder meer presentaties over belangrijke eigenschappen van tv’s, informatie over het kalibreren van tv’s, de uitgebreide test, een hapje en een drankje. De TV Shoot-out 2019 vindt plaats op een unieke locatie: het Philips Stadion te Eindhoven. In de pauze mag je van ons dan ook een leuke rondleiding verwachten. Natuurlijk zorgen wij dat de parkeerkosten betaald worden (parkeergarage naast het stadion), en met het openbaar vervoer is het stadion ook eenvoudig bereikbaar.

Het volledige programma ziet er als volgt uit;
17.00 – 17.30: Welkomstdrankje en -hapje
17.30 – 18.00: Presentatie FWD en tv-expert Eric Beeckmans
18.00 – 18.15: Introductie Danny Tack (Philips TV)
18.15 – 18.45: Eerste ronde TV Shoot-out
18.45 – 19.15: Pauze – hapje, drankje en rondleiding
19.15 – 19.45: Tweede ronde TV Shoot-out
19.45 – 20.15: Pauze – hapje, drankje en rondleiding
20.15 – 21.00: Uitslag, afsluitende presentatie en een drankje

Wie zoeken we?

Vind jij het interessant om zelf onafhankelijk en blind te gaan testen welke tv in jouw ogen het beste is? Denk jij een goed oog voor detail te hebben om de beste tv van dit moment te kronen? En wil je alles te weten komen over het testen van televisies in een unieke en gezellige setting? Meld je dan aan voor de FWD TV Shoot-out 2019 via dit formulier.

11-11-2019 INMIDDELS HEBBBEN WE AL VOLDOENDE AANMELDINGEN – DANK VOOR JULLIE INTERESSE.

De FWD TV Shoot-out 2019 wordt gesponsord door Philips TV & Audio. Dat betekent dat Philips TV & Audio ons helpt bij het opzetten van het evenement en tijdens het evenement ook interessante informatie zal delen in een presentatie. De TV Shoot-out zelf is echter volledig onafhankelijk en blind, wat gecontroleerd wordt door FWD. Onze eigen experts kalibreren de tv’s, controleren ze voor aanvang en houden tijdens de test in de gaten dat alles eerlijk verloopt.
 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.