Redactie

Meld je aan voor het Philips OLED+ evenement in Amsterdam

FWD, Philips TV en PlatteTV.nl organiseren op 31 oktober het OLED+ evenement in Amsterdam. Tijdens dit evenement, dat in de avond plaatsvindt, krijg je diverse interessante presentaties over de nieuwste Philips oled tv’s, worden de tv’s uitgebreid gedemonstreerd en is er natuurlijk tijd voor een drankje en een borrelhapje.

Philips OLED+ evenement in Amsterdam

Afgelopen maand introduceerde Philips tijdens IFA 2019 zijn nieuwste oled tv’s; de OLED934 met Bowers & Wilkins soundbar en de OLED984 met stijlvolle standaard en een in die standaard ingebouwde Bowers & Wilkins soundbar. Op 31 oktober organiseren FWD, Philips TV en PlatteTV.nl samen een evenement waar tijdens je deze nieuwe oled televisies zelf kunt ervaren en ook nog eens alle ins en outs van onze ervaringen met deze toestellen te horen krijgt.

Programma

Het programma is als volgt;

  • 18.00 – 18.30: ontvangst met een hapje en een drankje
  • 18.30: Presentatie
  • Vanaf 19.30: Uitgebreide demonstraties van de OLED934 en OLED984
  • 19.30 – 21.00: Een hapje en een drankje, plus de mogelijkheid om met de experts van FWD, Philips TV en PlatteTV.nl in gesprek te gaan

Presentaties en demonstraties

Tijdens de presentaties krijg je van Peter Neyt (Philips TV) alles te horen over het merk Philips en de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van tv. Onze tv-expert Eric Beeckmans praat je vervolgens bij over zijn ervaringen met de nieuwe OLED934 en OLED984. Tot slot vertelt PlatteTV.nl je alles over de praktische zaken van deze modellen, waaronder de plaatsingsmogelijkheden en de prijzen. Na de presentaties is er uitgebreid tijd om tijdens een demonstratie naar de nieuwe oled tv’s te kijken en te luisteren. Om optimaal te kunnen demonstreren doen we dit in kleine groepjes. In de tussentijd (en tot 21.00) is er tijd voor een borrel en kun je vragen stellen aan de experts van FWD, Philips en PlatteTV.nl. Natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis; een goodiebag staat voor je klaar. En als kers op de taart verloot PlatteTV ook nog eens 500 euro aan shoptegoed onder alle genodigden.

Waar?

Het Philips OLED+ evenement vindt plaats in de winkel van PlatteTV te Amsterdam (Daniël Goedkoopstraat 21B). Je kunt hier gratis parkeren, maar ook met het openbaar vervoer is de winkel snel bereikbaar.

Meld je aan

[form id=”25″]

De inschrijving op dit evenement loopt t/m 29 oktober 2019. De gegadigden zullen uiterlijk op 30 Oktober 2019 van ons persoonlijk bericht krijgen.

[link type=”article” id=”165668″ target=”_blank” name=”Actievoorwaarden en spelregels”]

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.