EISA

EISA Mobile Awards 2019-2020

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2019-2020
OnePlus 7 Pro

De OnePlus 7 Pro maakt gebruik van de allernieuwste hardware en laat zien wat er nodig is om de award voor de meest geavanceerde smartphone op de markt te ontvangen. Een octacore Qualcomm Snapdragon 855-chipset is gekoppeld aan maximaal 12 GB ram en maximaal 256 GB opslag. Dit zorgt voor ongeëvenaarde prestaties. De drievoudige camera met een vaste 48megapixel-lens, een 8megapixel-telefoto met drievoudige zoom en een 16megapixel-groothoeklens maakt indrukwekkende foto’s. En wie een die op zoek is naar superieure selfies: geen probleem dankzij de pop-upcamera aan de voorkant van de telefoon met 16 megapixel. Voeg daar een scherm aan toe dat dankzij de zeer dunne schermranden 88,1% van de voorkant van de telefoon beslaat aan en je hebt een winnaar.

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2019-2020
Xiaomi Redmi Note 7

Met een bouwkwaliteit die een vlaggenschipmodel niet misstaat, een uitstekende 48megapixel-camera plus Qualcomm’s Snapdragon 660-chipset gekoppeld aan 4 GB ram en 64 GB ingebouwde opslag, biedt de Xiaomi Redmi Note 7 het meeste waar voor je geld. Zowel de voorkant als de achterkant van de telefoon worden beschermd met Gorilla Glass 5 en de 4000mAh-batterij ondersteunt de snelle Quick Charge 4-technologie. De gebruikersinterface reageert zeer rap. De telefoon heeft genoeg verbindingsmogelijkheden, met usb-c, een 3,5mm-audio-aansluiting, een ir-zender en een fm-radio-ontvanger. Kortom, de Xiaomi Redmi Note 7 herdefinieert de term ‘budgetapparaat’.

EISA BEST EARBUDS 2019-2020
JBL Reflect Flow

Hoofdtelefoons zijn populair, en binnen deze productcategorie zijn echte draadloze oordopjes – miniatuurapparaten die bijna in je oren verdwijnen en volledig zonder kabels werken – het populairst. De JBL Reflect Flow is ontworpen voor fitnessliefhebbers die goed geluid willen zonder dat er kabels in de weg zitten. Met de gepatenteerde FreeBit-ergonomie, eenvoudige verbinding met Google Now en Siri, IPX7-waterdichtheid en meer dan 30 uur totale afspeeltijd, is de JBL Reflect Flow de perfecte keuze voor mensen die willen trainen terwijl ze er nog steeds goed uitzien.

EISA BEST NOISE-CANCELLING HEADPHONES 2019-2020
Sony WH-1000XM3

Met een nieuw en verbeterd ontwerp biedt de WH-1000XM3-koptelefoon een uitstekende pasvorm. Hij zit comfortabel op bijna ieder hoofd, of je hem nu kort of lang draagt. De uitstekende ruisonderdrukkende technologie van Sony biedt meerdere niveaus en voegt een extra dimensie toe aan de fijne muzikale kwaliteiten van het ontwerp. Het volume wijzigen en nummers uit je afspeellijst selecteren is eenvoudig via het touchpad op de rechter oorschelp, terwijl extra functionaliteit kan worden gepersonaliseerd via de Sony Headphones Connect-app. De speelduur is ongeveer 30 uur met ruisonderdrukking ingeschakeld op één lading. Een snelle herlaadbeurt van tien minuten geeft je vijf uur luistertijd. De WH-1000XM3 wordt geleverd met een draagtas, oplaadkabel, hoofdtelefoonkabel en vliegtuigadapter.

EISA CONSUMER NOISE-CANCELLING HEADPHONES 2019-2020
JBL LIVE 650BTNC

Bij ruisonderdrukkende hoofdtelefoons, gaat er qua prijs-prestatieverhouding niets boven de over-ear JBL LIVE 650BTNC. Het geluid is harmonieus en goed gebalanceerd, en dankzij bluetooth 4.2 biedt hij een nog betere luisterervaring. En er is weinig verlies van geluidskwaliteit als je de ruisonderdrukking inschakelt. Daar schieten veel ANC-rivalen nog weleens tekort. De JBL LIVE 650BTNC is verkrijgbaar in drie kleuren en maakt gebruik van geavanceerde materialen in de stoffen hoofdband en traagschuim-pads. Door op de oorschelp te tikken kun je eenvoudig de Google-spraakassistent of Amazon Alexa inschakelen. Met een volle batterij kun je genieten van 30 uur gebruik zonder ANC en 20 uur met de onderdrukking ingeschakeld. Als de batterij leeg raakt, kun je met de meegeleverde audiokabel (120 cm) verder luisteren. 

EISA ELECTRIC VEHICLE 2019-2020
Xiaomi Mi Electric Scooter Pro

De Pro-versie van de populaire Xiaomi elektrische scooter biedt een uitstekende bouwkwaliteit, een volledig aluminium constructie en een royaal bereik van 45 km dankzij de 474Wh-batterij. Het display toont snelheid, batterijcapaciteit, connectiviteit en rijmodus, inclusief de toevoeging van een ‘Sport’-instelling voor maximaal vermogen (topsnelheid 25 km/u) naast de rijmodi Normaal en ECO. Handig is het KERS-systeem voor het opladen van de accu’s tijdens het rijden, e-ABS-remsysteem, een krachtige led-koplamp en de scooter is met IP54 bestand tegen stof en waternevel tijdens het rijden. Last but not least: de Mi Electric Scooter Pro weegt slechts 14,2 kg.

EISA LIFESTYLE SMARTPHONE 2019-2020
Honor 20 Pro

Aimed not just at the young consumer but also the young at heart, Honor has produced a winner with its 20 Pro. Its mesmerising 3D gradient glass finish with aluminium frame and outstanding 4000mAh battery – optimised for the most demanding users – are just part of its appeal. The quad camera set-up on the rear means unforgettable photos thanks to a 48-megapixel sensor for amazing night shots, an 8-megapixel sensor for telephoto images, a 15-megapixel sensor for ultra-wide and, for those with an eye for a detail, a 2-megapixel sensor dedicated to wide macro work. Offering a complete set of flagship-level features at a price that’s sure to appeal, the Honor 20 Pro is the standout choice for those seeking a smartphone that’s advanced, flexible and also high on style.

EISA MOBILE SPEAKER 2019-2020
LG XBOOM Go PK7

De LG XBOOM Go PK7 is ontworpen in samenwerking met Meridian Audio, de bekende Britse hifi-fabrikant en pionier van high-res-audio, en maakt gebruik van de hoogwaardige aptX-hd-codec en beschikt over twee woofers (en twee passieve radiatoren) plus twee tweeters. Dankzij het vermogen van 40 W is het geluid sterk, rijk aan lage frequenties en toch in staat om vocalen uitzonderlijk helder en transparant weer te geven. De XBOOM Go PK7 is ook de perfecte ‘feestmaker’ dankzij zijn aanpasbare meerkleurige ‘dansende’ lichten. Hij is spat- en stofdicht dankzij de IPX5-certificering, en de ingebouwde batterij is krachtig genoeg om je muziek tot 22 uur lang te laten spelen zonder opladen.

EISA PARTY SPEAKER 2019-2020
JBL PartyBox 100

Of je nu thuis ontspant of ’s avonds een feestje bouwt, je kunt de hele dag van muziek genieten met JBL’s PartyBox 100. En wil je de feestvreugde verhogen, dan verbind je eenvoudig twee van deze verplaatsbare bluetooth-luidsprekers met elkaar en geniet je in stereo. In de robuuste behuizing bevindt zich naast twee woofers en twee tweeters een 2500mAh-batterij die 12 uur speeltijd biedt. De BassBoost-modus zorgt voor meer bas en je kunt de feestvreugde verhogen met optionele knipperende lichteffecten aan de voorkant van de luidspreker. Je kunt ook een gitaar of microfoon aansluiten als je wilt dat live-artiesten ook op je feestje spelen.

EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2019-2020
OnePlus Bullets Wireless 2

Ergonomisch en licht, deze draadloze oortelefoons hebben alles wat u van een premium product mag verwachten. Goede hoge tonen en strakke bas komen dankzij twee Knowles Balanced Armature-drivers en één dynamische 10 mm driver per kant, terwijl aptX HD Bluetooth-ondersteuning 24-bit muziek via een draadloze verbinding mogelijk maakt. De Warp Charge-technologie geeft je tien uur luisterplezier na slechts tien minuten opladen, terwijl je met de magnetische bedieningsfunctie de muziek kunt pauzeren door de oordopjes aan elkaar te raken. Haal ze van elkaar en je muziek wordt weer afgespeeld.

EISA BEST SMARTPHONE 2019-2020 (combined with Photography EG)
Huawei P30 Pro

Met de vier camera’s van de P30 Pro heeft Huawei wederom een indrukwekkende vooruitgang geboekt in mobiele fotografie. De bij weinig licht gemaakte foto’s zijn verreweg de beste die je momenteel met een smartphone kunt maken, terwijl de ultragroothoeklens, de portretmodus en de periscopische 5x-telefoto lens alle concurrenten overtreffen. De P30 Pro maakt ook indruk met de fraaie en weerbestendige constructie, het uitstekende scherm, de snelle vingerafdruklezer en de lange werkduur van de accu die zowel via een kabeltje als draadloos opgeladen kan worden. Met de mogelijkheid om in raw-formaat te fotograferen en een ingebouwde opslagcapaciteit tot 512 GB is de Huawei P30 Pro de perfecte metgezel voor toegewijde fotografen.

[link type=”article” id=”165930″ target=”_blank” name=”Check hier het overzicht van hifi-producten!”]

[link type=”article” id=”165928″ target=”_blank” name=”Check hier het overzicht van home theater video-producten!”]

[link type=”article” id=”165929″ target=”_blank” name=”Check hier het overzicht van home theater audio-producten!”]

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.