Redactie

FWD Kerstmysterie dag 11: win een Denon DHT-S316 soundbar van PlatteTV.nl

We tellen bij FWD de dagen af tot kerst, maar dat doen we natuurlijk niet zonder een leuke actie voor onze lezers. Vandaag is de laatste dag van de dagacties en maak je kans op een Denon DHT-S316 soundbar van PlatteTV.nl!

We geven tot aan kerst elke dag een of meerdere mooie prijzen weg, maar je moet er wel wat voor doen. En morgen, op de laatste dag van onze actie, publiceren we de FWD kerstmysteriepuzzel waarmee je het ultieme tech-kerstpakket kunt winnen, bestaande uit alle producten die in de komende dagen weggeven worden of al weggegeven zijn.

Win een Denon DHT-S316 soundbar van PlatteTV.nl

Vandaag geven we een Denon DHT-S316 soundbar van PlatteTV.nl weg!

Met de Denon DHT-S316 haalt u waanzinnig bioscoop-geluid in huis! De soundbar met tweeweg speakers en de draadloze subwoofer zorgen voor heldere klanken en diepe bastonen. Virtual Surround-technologie van Denon maakt de ervaring compleet met overweldigend geluid. Virtual Surround-technologie creëert een krachtige, realistische thuisbioscoopervaring dankzij Dolby Digital, DTS-decodering en Denon’s eigen Dialogue Enhancer voor kristalheldere dialogen op ieder volumeniveau.

De Denon DHT-S316 past dankzij het onopvallende design in elke ruimte en is slechts 5,5 cm hoog. De soundbar is zo slank, dat u hem voor de TV neer kunt zetten, zonder dat hij de onderkant van uw TV of IR-sensor op de afstandsbediening blokkeert. Of bevestig de soundbar aan de muur, met het meegeleverde ophangsysteem.

Sluit uw TV eenvoudig aan via HDMI (met Audio Return Channel) met de meegeleverde HDMI-kabel. Dankzij de optische ingang kunt u zelfs een extra apparaat aansluiten. Bedienen gaat simpelweg met uw eigen TV-afstandsbediening. Of maak gebruik van Bluetooth om uw telefoon draadloos te verbinden en al uw favoriete muziek met hoge geluidskwaliteit te luisteren.

Krachtige bas, zonder kabels. Geef uw favoriete films, muziek en programma’s de diepe, rijke bas die nog ontbreekt. U kunt de draadloze subwoofer plaatsen waar u maar wilt. Mis niks meer van uw favoriete TV-programma’s. Denon’s Dialogue Enhancer zorgt voor een betere verstaanbaarheid van dialogen; ideaal voor films en series. Zet de dialogen harder zonder het algehele volume aan te hoeven passen.

De Denon DHT-S316 is te koop bij PlatteTV.nl voor 299 euro.

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel; op dit socialmediakanaal van PlatteTV.nl én op dit socialmediakanaal van FWD vind je vandaag een codewoord. Zet de woorden van PlatteTV.nl en FWD achter elkaar en stuur ze in via dit formulier. Daar vind je morgen om 10.00 ook de winnaar en de oplossing (de twee woorden). De Denon DHT-S316 soundbar van PlatteTV.nl wordt verloot onder alle deelnemers die de juiste woorden inzenden. Je kunt eenmaal per dag meedoen.

Het FWD tech-kerstpakket

Maar, het ultieme doel is natuurlijk het FWD tech-kerstpakket dat je vanaf morgen kunt winnen. Dit kerstpakket bestaat uit alle producten die tijdens deze actie weggegeven worden en we mogen dus wel zeggen dat dit het ultieme cadeau is om het nieuwe jaar mee in te luiden. Maar, hoe maak je kans op dit kerstpakket?

  • Elke dag, zoals vandaag, zoeken we twee woorden waarmee je met de dagactie mee kunt doen.
  • Uiteindelijk heb je na 11 dagen 11 woordcombinaties gevonden. De oplossingen van elke dag vind je ook hier.
  • Deze woordcombinaties heb je nodig om de kerstmysteriepuzzel die we op 22 december publiceren op te lossen.
  • Je hebt tot 27 december om de oplossing van de puzzel in te sturen, waarna de winnaar op 28 december bekendgemaakt wordt.

Wil jij dus kans maken op dit FWD tech-kerstpakket? Zorg dan dat je elke dag de woordcombinaties verzamelt. Morgen, op 22 december, kun je dan met onze puzzel aan de slag, en met de juiste oplossing maak je kans op het kerstpakket.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.