Redactie

FWD Kerstmysterie dag 10: Win een Zo Veilig beveiligingspakket

We tellen bij FWD de dagen af tot kerst, maar dat doen we natuurlijk niet zonder een leuke actie voor onze lezers. Vandaag maak je kans op een beveiligingspakket van Zo Veilig!

We geven tot aan kerst elke dag een of meerdere mooie prijzen weg, maar je moet er wel wat voor doen. En, op de laatste dag van onze actie publiceren we de FWD kerstmysteriepuzzel waarmee je het ultieme tech-kerstpakket kunt winnen, bestaande uit alle producten die in de komende dagen weggeven worden of al weggegeven zijn.

Win een beveiligingspakket van Zo Veilig

Vandaag geven we een beveiligingspakket van Zo Veilig weg! Dit pakket ter waarde van 599 euro bestaat uit een centrale, een bewegingsmelder met fotocamera, twee magneetcontacten, een rookmelder, een bedieningspaneel en professionele installatie door een erkend monteur.

Zo Veilig beschermt wat kostbaar is voor u. Daar zerken zij iedere dag hard voor. Dit doen ze met gebruiksvriendelijke en betaalbare alarmsystemen die u alarmeren bij inbraak en brand in uw woning, maar ook door u persoonlijk te beschermen en maximaal wooncomfort te bieden, aangepast aan uw wensen en behoeften.

In een snel veranderende wereld waarin veiligheid een steeds belangrijkere rol speelt streven zij ernaar zoveel mogelijk mensen – van jong tot oud – 24 uur per dag en 7 dagen per week een veilig én comfortabel gevoel te bezorgen. Dit doen zij door hen te ontzorgen waar mogelijk met behulp van hun flexibele beveiligingsoplossingen, diversiteit aan domotica producten en persoonlijke en transparante service waarbij de wensen van de klant centraal staan.

Met hun gedreven team zorgen zij ervoor dat ze andere bedrijven in de markt altijd een stapje voor zijn door hun klanten continu te verrassen met de mogelijkheden die zij bieden op het gebied van beveiliging en wooncomfort én de transparante en open service. Het doel van Zo Veilig is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met hun producten en diensten voor een veilig en comfortabel thuis, zonder hierbij het belang van de klanten uit het oog te verliezen. Iedere dag opnieuw zorgen zij ervoor dat Nederland een stuk veiliger wordt en het huis van de toekomst steeds een stap dichterbij komt.

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel simpel; op dit socialmediakanaal van Zo Veilig én op dit socialmediakanaal van FWD vind je vandaag een codewoord. Zet de woorden van Zo Veilig en FWD achter elkaar en stuur ze in via dit formulier. Daar vind je morgen om 10.00 ook de winnaar en de oplossing (de twee woorden). Het beveiligingspakket van Zo Veilig wordt verloot onder alle deelnemers die de juiste woorden inzenden. Je kunt eenmaal per dag meedoen.

Het FWD tech-kerstpakket

Maar, het ultieme doel is natuurlijk het FWD tech-kerstpakket. Dit kerstpakket bestaat uit alle producten die tijdens deze actie weggegeven worden en we mogen dus wel zeggen dat dit het ultieme cadeau is om het nieuwe jaar mee in te luiden. Maar, hoe maak je kans op dit kerstpakket?

  • Elke dag, zoals vandaag, zoeken we twee woorden waarmee je met de dagactie mee kunt doen.
  • Uiteindelijk heb je na 11 dagen 11 woordcombinaties gevonden. De oplossingen van elke dag vind je ook hier.
  • Deze woordcombinaties heb je nodig om de kerstmysteriepuzzel die we op 22 december publiceren op te lossen.
  • Je hebt tot 27 december om de oplossing van de puzzel in te sturen, waarna de winnaar op 28 december bekendgemaakt wordt.

Wil jij dus kans maken op dit FWD tech-kerstpakket? Zorg dan dat je elke dag de woordcombinaties verzamelt. Op 22 december kun je dan met onze puzzel aan de slag, en met de juiste oplossing maak je kans op het kerstpakket.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.