Redactie

FWD Kerstmysterie puzzel: Win het ultieme FWD kerstpakket

De afgelopen 11 dagen heb je elke dag kans kunnen maken op unieke prijzen, die door onze partners beschikbaar gesteld zijn. Daar houdt onze kerstactie echter niet bij op. Wanneer je namelijk onze kerstpuzzel weet op te lossen maak je kans op het ultieme FWD tech-kerstpakket, bestaande uit alle producten die de afgelopen 11 dagen weggegeven zijn.

Wat kun je winnen?

Als je de juiste oplossing van de kerstpuzzel instuurt maak je kans op het FWD tech-kerstpakket, bestaande uit een WoonVeilig startpakket met Hue-verlichting, een Nextbase Dash Cam, een Wiko smartphone, JVC headphones, een Ring Pro deurbel van 50five, een Bluesound luidspreker, een Royole digitaal notitieblok, een ZoVeilig starterspakket, een Dali Katch speaker, een Denon soundbar van Plattetv.nl en een waardebon voor RU Connected kabels.

FWD Kerstmysterie puzzel

De afgelopen 11 dagen heb je elke dag twee woorden moeten verzamelen. Deze woorden heb je nodig om onderstaande kerstpuzzel op te lossen. Zo ga je van start;

  • Vul de woorden van de afgelopen 11 dagen in achter de nummers van de dag aan de rechterzijde. Dus woorden dag 1 achter nummer 1. Houd de juiste volgorde aan.
  • Nummer 12, 13 , 14 en 15 zijn aan de puzzel toegevoegd en zijn namen van beurzen die de redactie van FWD regelmatig bezoekt.
  • Middels de twee woorden achter elk nummer probeer je het woord dat of de term die we zoeken in de puzzel in te vullen. Dit principe ken je van de kruiswoordpuzzels. Dus bijvoorbeeld nummer 1; Grote Smartphone = Phablet. Phablet vul je in bij nummer 1 in de puzzel.
  • De oplossing verschijnt door de grijze vakjes in te vullen.
  • Heb je de woorden niet allemaal opgeschreven of ben je niet zeker van de juiste volgorde? Geen nood. De oplossingen van de afgelopen 11 dagen – en dus de aanwijzingen voor de puzzel – vind je hier.

Tip: Alle woorden in de puzzel zijn termen, producten of ontwikkelingen die regelmatig op de websites terugkomen. De oplossing is één van de belangrijkste trends van 2018.

Een grote versie van de puzzel kun je hier downloaden.

Heb je de oplossing gevonden?

Je hebt tot en met 27 december om de puzzel op te lossen en jouw antwoord via deze pagina in te sturen. Op 28 december verloten we het ultieme FWD kerstpakket onder alle inzenders met het juiste antwoord. De winnaar wordt op deze website gepubliceerd.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.