Geluid

Ook een Dolby Atmos soundbar voor Onkyo

Vanaf december/januari heeft ook Onkyo een Dolby Atmos soundbar in het assortiment. De prijs van het nieuwe model ligt aanzienlijk lager dan die van concurrenten Yamaha en Samsung.

De soundbar, LS7200 genaamd, ondersteunt naast Dolby Atmos ook DTS:X, Play-Fi, AirPlay en FireConnect multiroom. Zoals we al gewend zijn van de modellen van Yamaha en Samsung maakt ook de Onkyo gebruik van naar boven gerichte drivers die het geluid via het plafond weerkaatsen om zo de topkanalen weer te geven. De soundbar kan eenvoudig aan de muur gemonteerd worden en wordt geleverd met een draadloze subwoofer om films en games wat extra kracht bij te staan.

In de doos vind je verder een AV Center, die voorzien is van vier HDMI inputs en het geluid naar de soundbar en sub stuurt. Deze biedt ook ondersteuning voor 4K UHD, HDR en Audio Return Channel (ARC). Om optimale prestaties te kunnen garanderen is dit AV Center uitgerust met AccuEQ Room Acoustic Calibration, die de geluidsweergave automatisch aanpast door te kijken naar de akoestiek van de ruimte. Besturen van het systeem gaat via de meegeleverde afstandsbediening of de app van Onkyo. De adviesprijs ligt op 999 euro. 

,

,

,

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.