Redactie

Bowers & Wilkins Zeppelin nu in het wit

De Zeppelin werd nog eind vorig jaar danig vernieuwd, maar was enkel in het zwart beschikbaar. Mensen die houden van lichtere accenten in hun moderne interieur kunnen nu echter opteren voor een witte editie met grijze toetsen. Technisch is de witte Zeppelin helemaal identiek aan zijn zwarte evenknie.

De vernieuwde Zeppelin Wireless is een danig herwerkte versie van de iconische draadloze speaker die Bowers & Wilkins tien jaar geleden lanceerde. Eén visueel opvallend gegeven is dat de speaker nu bijna volledig egaal is. Er is niet langer een fysieke connector voor een mobiel toestel present.

Ook de baspoorten aan de achterkant zijn verdwenen, waardoor de draadloze Bowers & Wilkins-speaker heel wat minder plaatsinggevoelig is. Bij de oorspronkelijke Zeppelin moest je echt rekening houden met de afstand naar de muur, iets dat je rudimentair kon ingeven via de instellingen.

Een veel hoger vermogen van 150 watt dat via vijf nieuwe drivers naar buiten wordt gestuurd, is een voorname verbetering. Net zoals de uitgebreide streamingopties, zoals je kunt lezen in onze uitgebreide recensie. De Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless kreeg bij ons 4,5 sterren.

De witte editie van de Zeppelin is beschikbaar vanaf augustus voor 699 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.