Beeld

Trailer voor Netflix-serie Narcos

Regisseur José Padilha mocht na zijn doorbraak met Tropa De Elite aan de slag met de RoboCop-remake, maar was – vooral door studio interventie – niet helemaal tevreden over het eindproduct. Hij hoopt nu meer creatieve vrijheid te vinden bij Netflix.

Padilha maakte voor Netflix een drugsdrama dat zich afspeelt in de jaren tachtig genaamd Narcos. Gedurende tien afleveringen zien we de invloed van de handel in cocaïne op verschillende lagen van de samenleving. Met ook aandacht voor de grootste powerplayer uit die tijd: Pablo Escobar gespeeld door Wagner Moura – eerder nog de onbuigbare good guy in Padilha’s Tropa De Elite-films.

Boyd Holbrook (Gone Girl) en Pedro Pascal – de acteur die (veel te vroeg) een afschuwelijke dood stierf in Game of Thrones – spelen een stel real life DEA-agenten met de taak om hem een halt toe te roepen. Luis Guzman (Boogie Nights) heeft een bijrol en Eric Newman (Children of Men) produceert. Alle afleveringen van Narcos verschijnen op 28 augustus tegelijkertijd op Netflix.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.