Beeld

Trailer voor Batman v Superman

Marvel is de jaarlijkse Comic-Con beurs in San Diego inmiddels ontgroeid, maar DC-Comics was dit jaar uiteraard wel op het evenement te vinden. En regisseur Zack Snyder (Watchmen) onthulde er een gloednieuwe trailer voor Batman v Superman.

De clash tussen de twee iconen van DC-comics moet maart volgend jaar in de bioscoop verschijnen. De film is een sequel op het eveneens door Snyder geregisseerde Man of Steel, dat Henry Cavill introduceerde als Superman. Aan het einde van die film legde Superman, misschien weliswaar noodgedwongen, half Metropolis in puin om de slechte generaal Zod tegen te houden. En daar zijn bepaalde mensen, waaronder Bruce Wayne / Batman (Ben Affleck) niet van gediend. En achter de schermen heeft ook Superman's aartsvijand Lex Luthor (Jesse Eisenberg) snode plannen.

Batman v Superman heeft de subtitel Dawn of Justice meegekregen en zal dan ook vervolgd worden door twee Justice League-films. De Justice League is voor DC wat The Avengers is voor Marvel. Batman en Superman zijn dan ook niet de enige bekende personages die opduiken in Dawn of Justice; ook Wonder Woman (Gal Gadot) heeft al een belangrijke rol en verder zal ook Aquaman (Jason Momoa) al kort geïntroduceerd worden.

Batman v Superman verschijnt op 23 maart 2016 in België en de twee Justice League-films zijn aangekondigd voor 2017 en 2019.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.