Geluid

Teufel presenteert 2Raumfeld Start

Wij waren begin dit jaar erg onder de indruk van de Raumfeld One S speaker van Teufel en de luidspreker is nu ook verkrijgbaar als een voordelig stereo-setje van twee. Onder de naam 2Raumfeld Start biedt het pakket onder meer een multiroom ervaring.

Door de twee exemplaren aan elkaar te koppelen ontstaat er een volledig draadloos stereosysteem. De verbinding komt tot stand via de gratis Raumfeld App voor Android of iOS. Voor een directe stereo-weergave dus. De integratie van streamingdiensten zoals TIDAL en Spotify, internetradiodiensten zoals TuneIn en natuurlijk je eigen muziekcollectie zorgen er vervolgens voor dat je altijd wel iets te luisteren hebt.

De Raumfeld One S kan in een paar stappen in de stereomodus worden ingezet. De luidspreker kan via de gratis Raumfeld App worden geconfigureerd of toegevoegd aan de reeds geïnstalleerde draadloze luidsprekers van Raumfeld. De installatie gaat via een simpele How-to-video. Het setje is momenteel verkrijgbaar voor 449 euro, terwijl een losse One S speaker een prijskaartje van 250 euro heeft.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.