Geluid

Teufel komt met Color Kit voor AIRY

Teufel geeft haar AIRY Bluetooth koptelefoon een aantal nieuwe kleuren met de AIRY Color Kit. De accessoire bestaat uit vier paar verwisselbare oorkussens en drie paar siliconen ringen waarmee je de koptelefoon een persoonlijke tint kunt geven.

De nieuwe AIRY Color Kit is geschikt voor alle AIRY bluetooth koptelefoons van Teufel. De oorkussens zijn van zacht kunstleer en door middel van een klik- en draaibeweging uit te wisselen. Daarbij kunnen ook de siliconen ringen van een andere kleur worden voorzien. De AIRY Color Kit maakt een veelvoud aan kleurencombinaties mogelijk, waardoor de koptelefoon naar iedere setting en fashion statement kan worden aangepast.

De meegeleverde praktische transportkoker zorgt ervoor dat je je nieuwe kleuren altijd en overal binnen handbereik hebt. De combinatie van de Teufel AIRY en de bijbehorende Color Kit moet zorgen voor een meer stijvolle presentatie. Daarbij is het mogelijk om zowel de oorkussens, de siliconen ringen als ook de hoofdbeugel met warm water te reinigen. De Color Kit is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 39,99 euro.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.