Mobile

Samsung introduceert Galaxy Tab A

Samsung introduceert de Galaxy Tab A: ‘de tablet voor het hele gezin’. Hun eerste tablet op iPad Air-formaat (9,7 inch) met een 4:3 beeldverhouding.

iPad Air-formaat
Het is de eerste keer dat Samsung een tablet in het iPad Air-formaat uitbrengt, namelijk met een 9,7 inch scherm. De Galaxy Tab A is 7,5 mm dun, weegt 470 gram en heeft een zachte finish voor meer grip. De Tab wordt aangestuurd door een 1,2GHz quadcore-processor met 1,5GB werkgeheugen en bevat twee camera’s: een 5 megapixel camera aan de achterzijde en een 2 megapixel camera aan de voorzijde. De accucapaciteit bedraagt 6000 mAh.

Kids Mode
Samsung richt zich op gezinnen met een ‘verbeterde Kids Mode’. Een veilige omgeving waarin de jeugd kan kleuren, fotograferen en muziek luisteren, zonder op internet te belanden of uw foto’s te verwijderen.

Gebruiksbehoeften
“Samsung doet veel onderzoek naar de gebruiksbehoeften van mensen”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Omdat mensen hun tablet veelal gebruiken om te browsen en lezen, breiden we ons portfolio uit met een 9,7 inch tablet die websites, e-books en digitale tijdschriften of kranten het beste tot hun recht laat komen.”

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.