Beeld

Nieuw Nikon-cameraboek

De Nikon D7200 en D7100 zijn in vele opzichten top-camera’s. In het boek ‘Fotograferen met een Nikon D7200 en D7100′ laat Nikon-kenner Dré de Man zowel beginners als gevorderden met talloze fotovoorbeelden zien hoe je de uitgebreide mogelijkheden van deze camera’s goed benut. 

De Nikon D7200 en D7100 bieden uitgebreide mogelijkheden met bijvoorbeeld lichtmeting en scherpstelling. Ook werken ze goed samen met oudere objectieven zonder ingebouwde scherpstelmotor. Belangrijker nog: door de uitstekende beeldsensoren kun je er foto’s mee maken van de allerhoogste kwaliteit. Dré de Man De schreef al tweeëndertig boeken over Nikon-camera’s en digitale fotografie en geldt als Nikon-kenner bij uitstek.

De camera’s verenigen veel voordelen van de spiegelreflexcamera: ze stellen zeer snel scherp, zelfs bij zeer weinig licht. Ook hebben ze een sensor met weinig ruis en bieden veel ruimte om zowel felle lichten als diepe schaduwen weer te geven. Alle foto’s in het boek werden door de auteur gemaakt met deze en andere Nikon-camera’s. 

‘Fotograferen met een Nikon D7200 en D7100’ is hier te bestellen voor € 22,50 en wordt binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd.
 

 

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.