Beeld

Narcos vanaf 28 augustus op Netflix

Streamingdienst Netflix kondigde aan dat hun langverwachte misdaadserie Narcos beschikbaar zal komen op 28 augustus. En dat geldt voor alle landen waar Netflix actief is. De serie bestaat uit tien afleveringen. Er verscheen ook een eerste teasertje.

Narcos draait om de opkomst van de cocaïnehandel in de jaren tachtig. We zien op feiten gebaseerde verhalen over de mannen en vrouwen – zowel agenten als politici, militairen en burgers – die in een bloederige strijd terecht komen wanneer ze de grootste drugsbaronnen uit die tijd achter tralies proberen te kijgen. Public enemy number one is uiteraard Pablo Escobar, gespeeld door de Braziliaanse acteur Wagner Moura (Tropa de Elite).

De serie werd bedacht door de Braziliaanse regisseur José Padilha – bekend van het eerdergenoemde Tropa de Elite. Padhila maakte onlangs een remake van Paul Verhoevens RoboCop en betreedt nu voor het eerst de wereld van Netflix. Naast Moura als Pablo Escobar zijn de belangrijkste hoofdrollen voor Boyd Holbrook (Gone Girl) en Pedro Pascal (de fan favorite uit het vierde seizoen van Game of Thrones) als real life D.E.A.-agenten.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.