Geluid

Deezer krijgt apart Disney-kanaal

Disney en Deezer zullen alle klassieke nummers uit je favoriete tekenfilms beschikbaar stellen via de muziekdienst. Een apart kanaal zal helemaal in het teken komen te staan van Disney-muziek, inclusief de nagesynchroniseerde nummers.

Het gaat om muziek uit bekende Disney en Pixar-films zoals De Leeuwenkoning, Frozen en Toy Story. Maar ook soundtracks van de programma’s van Disney Channel, Disney Junior en de Disneynature-films zijn aanwezig. Door het afleggen van een muziekquiz kun je daarbij je Disney-muziekkennis testen en prijzen winnen. Elke maand is er bijvoorbeeld de Disney Music Challenge waarbij de winnaars Disney-cadeaus thuisgestuurd krijgen.

De eerste wedstrijd gaat over de nieuwe Pixar-film Inside Out. Die tekenfilm draait vanaf deze week in de Belgische bioscopen, bekijk de trailer bij onze collega's van Filmpjekijken.com, en de wedstrijd duurt tot eind juli. In augustus volgt een wedstrijd over Violetta. Het kanaal zal overigens regelmatig aangevuld worden met nieuwigheden en andere muziek van grote klassiekers.

Voor de lancering van hun partnership zetten Disney en Deezer een gevarieerd muzikaal menu in de kijker. Zo is onder andere de eerste Disney Junior CD “Sta Op & Dans”, vanaf deze week exclusief beschikbaar op Deezer. Het Disney-kanaal is beschikbaar online en in mobiele versie door even deze link naar de website van Deezer te volgen.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.