Geluid

Monster in gesprek met Spotify

Voormalig Beats-partner Monster is in gesprek met muziekdienst Spotify over een mogelijke bundeling van de krachten. De twee bedrijven zoeken momenteel naar manieren om hun eigen merknamen te co-promoten. Hoe is nog niet duidelijk.

Natuurlijk zijn er wel een aantal voor de hand liggende mogelijkheden. Een simpele manier zou zijn om de hoofdtelefoons van Monster te voorzien van een Spotify logo, of zelfs de koptelefoons daarnaast gewoon standaard uit te rusten met de Spotify Connect. Aan de kant van Spotify zouden bijvoorbeeld door middel van een aanbieding koptelefoons van Monster gebundeld kunnen worden met een abonnement.

Eerder werd bijvoorbeeld ook al het draadloze speaker-systeem StreamCast van Monster voorzien van Spotify Connect. Verwacht wordt dat Monster en Spotify in september tijdens de IFA in Berlijn hun plannen voor de samenwerking officieel zullen aankondigen. Monster was onlangs nog in het nieuws toen Apple besloot dat de fabrikant hun "made for iPhone" logo niet langer mag gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.